Is It Love In The Air - del 6

Plötsligt stannar en limousin till. Ut ur den kliver Justins livvakt, Kenny. Kenny tecknar åt oss att gå in i limon och han röjer undan alla paparazzis. Sedan skjutsar han hem mig och Disa. Jag tackar Kenny och vi går in till huset. Jag ringer till Justin igen, han svarar med en gång: – Hej, älskling!
– Hej, tack för hjälpen!
– Ingen orsak, vad gör man inte för sin älskade?
– Aaw, du är för söt! Jag förstår bara inte hur du klarar av pressen, i Sverige lät de mig för det mesta vara!
– Man vänjer sig. Men du, nu måste jag gå. Vi ses snart! Jag älskar dig, hejdå! säger han lägger på.
– Varför sa du inte att den du dejtade var Justin Bieber? frågar Disa surt.
– Jag sa ju att han hette Justin, svarar jag.
– Du fattar väl att du inte kan hålla såna viktiga saker för dig själv?! Du är så jävla självisk! Du ville väl inte ens att jag skulle träffa honom?! Men kom ihåg att han är min stora kärlek, jag ha älskat honom sen han blev känd! skrek hon och gick ut ur rummet och smällde igen dörren efter sig.Alex:
Jag fattar inte att hon nyss sa det där! Jag trodde kompisar gick före killar! Det verkar inte så!

Justin:

– Justin på scen om 3… 2… 1! Jag springer ut på scenen och då slår det mig att Alex ska vara här! Hon ska ju vara med i flera nummer! Fan, vad ska jag göra nu?! Jag sjunger tre låtar innan jag skyndar backstage och letar reda på Robin.
– Vi kan inte göra alla numren Alex är inte här! säger jag panikslaget.  
– Jag ringer på en gång och ber Scooter att skicka en limo! säger Robin och tar fram sin telefon. Jag nickar hastigt och springer upp på scenen igen, vi får ändra lite i schemat…

Alex:
Det ringer. Jag ser på displayen att det är Robin och svarar: – Hej, vad vill du?
– Du måst dansa på konserten! Jag har skickat en limo, den borde vara framme närsomhelst! skriker Robin hetsigt i telefonen.
– Okej, jag kommer! säger jag och lägger på.
Jag lägger ner några saker i en handväska och tar med den.
– Jag kommer hem om en stund, bränn inte ner huset är du snäll! ropar jag till Disa innan jag smäller igen dörren och hoppar in i limon. Den kör mig i ilfart till och jag springer in backstage. De andra dansarna hjälper mig med kläderna och jag kammar igenom håret och tar snabbt på mig lite mascara och läppglans. Sedan springer vi ut och kommer precis in till introt av Somebody To Love. Vi dansar och det går jättebra! Innan sista låten, som är One Less Lonley Girl, kommer tar Justin med mig backstage och säger: – Ikväll ska du få vara min OLLG!
– Aaw, tack Justin! säger jag glatt. En stylist fixar mina kläder och en sminkös fixar till sminket. Allt detta händer medan Justin har ett tacktal, tror jag, till alla som stöttat honom och alla underbara fans. När jag är klar tar Justins manager, Scooter, med mig upp på scenen när introt till låten har börjat och jag får sätta mig på en pall. Justin sjunger för mig och i slutet får jag blommor och choklad och en kram och en kyss!
Han presenterar mig som hans flickvän för publiken som jublar. Sedan skyndar jag mig backstage för att byta om igen. Det är en låt kvar.  
– Vill ni höra en till låt?! skriker Justin i mikrofonen och publiken hurrar. Introt till Baby spelas och vi dansare kommer upp på scenen. Det går jättebra och efter konserten skriver Justin autografer, tar fankort och signerar skivor. Det har varit en bra dag, förutom att Disa skulle bråka. Men det får man stå ut med om man är hennes bästa vän...Förlåt för kort del, men jag hinner inte mer idag!


Is It Love In The Air - del 5

Jag har inte kunnat få den där Justin ur huvudet en enda gång sedan mitt och Alex samtal, vem var han och varför kände jag igen hans röst? Kunde det verkligen vara Justin Bieber? Min största idol någonsin?!
Planet skulle snart landa och Alex hade lovat att möta upp mig på flygplatsen. Klockan är snart halv sex på kvällen i Atlanta och det betyder att klockan är halv tolv i Sverige, det skulle nog ta ett tag att få in sovrutinerna, en nu ska jag iallafall få träffa min bästis igen! Atlanta here I come! Disa:
Plötsligt vaknar jag av att en röst pratar i högtalarna: – Nu landar planet i Atlanta om några minuter, var vänlig sitt ner och behåll bältet på. Jag kollar så att jag spänt fast mig, det har jag. Planet gör en skicklig landning. Jag skyndar mig ut ur planet och ut från flygplatsen. Sedan ringer jag till Alex.

Alex:

– Nu ringer hon, säger jag till Justin. Vi sitter i Justins bil som står parkerad på en parkerning. En massa paparazzis står runt den och tar bilder.
– Hej, Disa. Var är du? frågar jag.
– Planet landade för några minuter sedan, jag är på väg mot parkeringen. Var är du?
– Jag sitter i med Justin i hans bil, kom till parkeringen, jag lovar att du kommer hitta oss!
– Okej, hejdå!
– Vi ses strax, hejdå! säger jag och lägger på.

Disa:

Jag går ner mot parkeringen och Alex har rätt, jag får syn på dem med en gång! Det kan ju vara för att deras bil är omringad av paparazzis. Alex får syn på mig och vinkar diskret, så att inte alla paparazzis ska se mig. Jag börjar springa och kastar mig in i bilen och stänger snabbt dörren. Justin låser bilen och startar motorn.
– Man blir aldrig lämnad ifred! utbrister han och skrattar lätt samtidigt som han försöker köra ut från parkeringen utan att köra på någon. När vi kommer en bit ut på vägen vänder han sig mot mig och hälsar: – Hej, det är jag som är Justin.  
– Hej! Jag är ditt största fan! Du sjunger sjukt bra! skriker jag upphetsat och han kollar på Alex.
– Lugna ner dig, Disa! Du har säkert tid att få både autograf och bild på honom! säger hon och skrattar.
– Jag lovar att du inte ska behöva åka hem tomhänt, säger Justin och skrattar. Jag ler mot honom.
– Åh, Alex! Jag har saknat dig så! utbrister jag glatt och kramar hennes hand. Jag sitter i baksätet och hon i framsätet så det blir lite svårt att krama henne. Hon kramar min hand tillbaka.
– Jag har saknat dig också! säger hon glatt.
– Så, hur lärde ni känna varandra? frågar Justin och kollar på oss. Vi berättar hela historien om vår vänskap. När vi var klara vänder han sig mot Alex och frågar: – Alex, hur kan du vara så van vid alla paparazzis?

Alex:

– Alex, hur kan du vara så van vid alla paparazzis? frågar Justin och ler mot mig.
– Så du märkte det…, säger jag nervöst och börjar tugga på en nagel.
– Ja, du fick Disa att komma hit så diskret och professionellt. Du vinkade lite lätt åt henne, istället för att slå upp dörren och springa mot henne och skrika och sådär, säger han imponerat.
– Jo, det är så att när jag bodde i Sverige så blev jag känd kan man väl säga, mumlar jag. Tänk om han blev arg, eller ännu värre, tänk om han gjorde slut.
– Va, du skojar väl?! Jag skakar på huvudet.
– Vad kul! Då sitter vi i samma båt, kändisbåten, säger han och skrattar. Jag ler mot honom och Disa fnittrar i baksätet.
– Men hur blev du känd? frågar han.
– Jag är en känd dansare, svarar jag och ler mot honom.
– Wow, jag har sådan tur! utbrister han glatt.
– På vilket sätt hur du tur? frågar Disa från baksätet.
– Jag har ju världens coolaste tjej! säger han och kysser mig snabbt. Jag vänder mig om och kollar på Disa. Hon stirrar på oss med stora ögon.

När vi kommer fram parkerar Justin bilen utanför huset. Han går ut ur bilen och öppnar dörren åt mig och sedan åt Disa. Jag ler mot Justin och han kysser mig ömt.
– Vi ses imorgon, älskling, säger han och vi kramar om varandra. Plötsligt kommer en massa paparazzis springande från alla håll.
– JUSTIN! skriker de. Jag suckar och Justin drar mig tätt intill honom.

Justin:

Jag ler när jag ser att Alex vänder sig om och totalt ignorerar pressen som står där, det är min tjej och hon är tuff!
– Vi ses senare, säger jag och ger henne en kyss på pannan innan jag vadar bort till bilen bland alla paparazzis och deras frågor. Jag sätter mig i den, startar motorn och kör iväg. När jag kommer hem skriver jag ett sms till Alex: Hej sweetie! Hur är det? Är din kompis jobbig?  Heter hon Dissa? I alla fall så verkar hon ganska ytlig och… annorlunda, har jag rätt?
Puss, Justin<3

Jag fick svar någon minut senare: Hej, älskling!<3
Hon heter Disa och hon är jätteschyst, vi har varit bästisar i flera år och hon kan vara lite hetsig ibland, men oftast är hon lugn. Puss, Alex<3


Alex:
– Alexia, vem är det som går bredvid dig?! frågar en paparazzi som fotar oss. Jag ger Disa en blick som betydde att hon skulle hålla tyst. Självklart fattar hon det, men hon älskar uppmärksamhet, så självklart börjar hon prata.
– Jag heter Disa Lindgren! Jag och Alexia Stewart har varit bästisar sedan vi var små! Varsågod, ta massa bilder! tjuter hon och njuter av alla uppmärksamhet som riktas mot henne. Jag suckar uppgivet och tar upp min telefon och ringer Justin medan Disa pratar på om något gammalt minne av att plocka smultron.
– Hej, det är Justin, svarar han.
– Hej, Justin, säger jag.
– Hon pratar med Justin Bieber! skriker en paparazzi och alla ställer sig nära mig och försöker höra vad han säger.
– Jag kommer på en gång! säger han och lägger på.
– JUSTIN KOMMER HIT! skriker de och fotar ännu mer. Jag suckar men poserar iallafall framför alla kameror, vad ska man annars göra? Plötsligt stannar en limousin till. Ut ur den kliver Justins livvakt, Kenny. Kenny tecknar åt oss att gå in i limon och han röjer undan alla paparazzis. Sedan skjutsar han hem mig och Disa. Jag tackar Kenny och vi går in till huset. Jag ringer till Justin igen, han svarar med en gång: – Hej, älskling!
– Hej, tack för hjälpen!
– Ingen orsak, vad gör man inte för sin älskade?
– Aaw, du är för söt! Jag förstår bara inte hur du klarar av pressen, i Sverige lät de mig för det mesta vara!
– Man vänjer sig. Men du, nu måste jag gå. Vi ses snart! Jag älskar dig, hejdå! säger han lägger på.
– Varför sa du inte att den du dejtade var Justin Bieber? frågar Disa surt.
– Jag sa ju att han hette Justin, svarar jag.
– Du fattar väl att du inte kan hålla såna viktiga saker för dig själv?! Du är så jävla självisk! Du ville väl inte ens att jag skulle träffa honom?! Men kom ihåg att han är min stora kärlek, jag ha älskat honom sen han blev känd! skrek hon och gick ut ur rummet och smällde igen dörren efter sig.

 


Sorry, men...

Jag kommer bara kunna uppdatera på måndag, för på tisdag morgon så åker jag till Spanien!! ;)
Ska uppdatera så mycket jag kan imorn, och självklart nästa vecka!!<3
//Matilda!

Is It Love In The Air - del 4

– Puss, hejdå! säger jag innan jag lägger på. Jag känner igen den där rösten som jag hörde i bakgrunden när jag pratade med Alex, men vem kan det vara? Jag satt på mitt rum och tittade på alla mina Justin Bieber affischer som satt på väggen, kunde det vara han?Justin:
Fusk! skriker jag och springer efter Alex in i huset. När jag kommer in så ser jag ingen, hon var snabbare än vad jag trodde! Jag letar igenom huset, men jag hittar inte henne så jag går ut igen. Plötsligt så känner jag hur någon lyfter upp mig och sekunden efter så träffar jag vatten ytan. Vem hade lyft upp mig? Jag vände mig om och ser Alex stå och gapskratta åt mig, jag gjorde min hairflip och tittade på henne, hon skrattar så gulligt.
– Så din brorsa hade rätt!
– Om vad?
– Du är stark! Så var är nu min mobil?
– Den är borta… men Justin nu måste jag verkligen gå. Disa kommer om några timmar och jag måste hinna göra i ordning hennes rum!
– Nej, jag ska ha min telefon först!
– Jag kräver lösensumma!
– Ha… vad för något?
– En kyss.
– Nja, jag vet inte…, säger jag och ser på henne. Jag lutar mig emot henne och kysser henne med all passion jag har.
– Vi ses väl i morgon?
– Jag vet inte, jag ska nog vara med Disa hela dagen. Men hon kommer säkert vilja träffa dig, efter som hon tror att du är min pojkvän…
– Men... är jag inte det då?
– Jo, om du vill alltså.
– Klart jag vill!
– Just det, imorgon så har jag en privat danslektion och jag undrar om du vill hänga med?
– Va? Får jag det?
– Klart du får!
– Jag tror att du kan lära mig en massa!
– Det tror jag inte… men nu måste jag gå.
– Får man skjutsa fröken hem?
– Klart du får, om du vill.
– Det vill jag, men förut när vi kysstes… då hörde jag att någon tog en bild, det kan vara så att hela världen kommer veta om att vi dejtar imorgon.
– Oj då… det gör nog inget… kan du skjutsa mig nu?
– Okej, då drar vi älskling! Jag gick fram till henne och kysste henne ömt på läpparna och hon besvarade såklart kyssen! Sen så går jag och sätter på mig mina kläder och Alex sina över den nu torra bikinin.


När jag stannar bilen utanför Alex hus var det fullt med paparazzis. Hjälp, kan man aldrig få vara ifred?! Jag går ut och öppnar dörren åt Alex, Jag tar stolt hennes hand i min och jag hör massor av klickande ljud på samma gång. Jag låser bilen och vi börjar gå mot ytterdörren utan att bry oss om alla paparazzis och deras frågor. Hon känner på dörrhandtaget som verkar vara låst.
– Det är ingen hemma! säger hon och ler sitt fantastiska leende. Jag lutar mig fram och kysser henne passionerat, hon besvarar kyssen och vi kramar om varandra innan jag går.
– Hämta mig vid fem, viskar hon i mitt öra innan hon låser upp dörren. Jag nickar och hon går in och låser dörren fort så att inga paparazzis ska försöka ta sig in i huset. Jag börjar gå mot min bil och alla paparazzis fotar och skriker frågor at alla håll.
– Justin, vem är hon?!
– Heter hon verkligen Alexiia?!
– Dejtar ni?!
– Är det slut mellan dig och Selena?!
– Hur och när träffades ni?! Skrek paparazzis åt olika håll. Jag gjorde peace tecknet mot kamerorna och fortsatte gå mot bilen. Jag tar upp min mobil och skriver ett sms till Alex:
Saknar dig redan, älskling!<3 
Hämtar dig vid fem!
// Din Justin<3
Jag får ett svar nästa på en gång:
Aaw… saknar dig med!<3
Det blir bra, men nu måste jag göra i ordning gästrummet…
//Din Alexiia :*
Jag ler åt smset och så märkte jag att någon tar kort på det, jag blir irriterad och började köra! Bara inte dem förstör mitt och Alex förhållande så är jag nöjd, tänker jag! När jag kommer hem loggar jag in på Twitter och skriver Flickvännens bästis på besök! Sedan loggar jag ut och sätter mig på balkongen och börjar skriva en ny låt om Alex!

Disa:
Jag har inte kunnat få den där Justin ur huvudet en enda gång sedan mitt och Alex samtal, vem var han och varför kände jag igen hans röst? Kunde det verkligen vara Justin Bieber? Min största idol någonsin?!
Planet skulle snart landa och Alex hade lovat att möta upp mig på flygplatsen. Klockan är snart halv sex på kvällen i Atlanta och det betyder att klockan är halv tolv i Sverige, det skulle nog ta ett tag att få in sovrutinerna, en nu ska jag iallafall få träffa min bästis igen! Atlanta here I come!


Where Are You Right Now - del 5

När jag öppnade dörren stod en jävligt het Bieber utanför.
– Tja, sa han och kysste mig på kinden. Jag log och han tog min arm och ledde mig ut även om jag kunde gå själv. Det var ändå ganska gulligt av honom.
– Varsågod, sa han och öppnade dörren åt mig. Jag belönade honom med ett leende och in i en lyxiga limon. Han gick in efter mig och stängde dörren. Chauffören började köra.
– Fan, vad snygg du är, sa Justin plötsligt. Jag kollade på honom och han slog handen för munnen.
– Tack, du ser inte så dålig ut själv, svarade jag och log flörtigt mot honom.
– Fast du är snyggare, sa han och jag såg att han slappnade av mer.
– Du är sexigare, sa jag och skrattade. Han rodnade men skrattade lite ändå. Han böjde sig fram till mig och viskade: – Ikväll är du min flicka, ingen annas. Jag kysste honom på kinden och han lutade sig tillbaka. Det verkade som att det här kunde bli en ganska lyckad kväll ändå.Justin:
När vi kom fram till biografen öppnade jag dörren åt henne. Hon log och blinkade flörtigt med ögonen.
– Och vad gör vi här då? frågade hon när vi styrde stegen mot entrén.
– Ja, vad brukar man göra på en biograf? frågade jag och skrattade. Hon rodnade inte som jag gjort på stranden, hon skrattade med mig och krokade arm med mig. När vi kom in tog jag ut biljetterna och vi köpte vi läsk och popcorn, innan vi gick in i en salong och satte oss.

Selena:
Det var bara vi i hela salongen! Det verkade som att Justin bokat hela salongen så att vi kunde ha den för oss själva!
Jag hade självklart haft en hel biosalong för mig själv tidigare också, men ingen kille hade någonsin bokat den till första dejten! Först på tredje eller fjärde dejten brukade ta fram plånboken ordentligt! Men Justin verkade slå på stort, han var en keeper. När vi satt oss till rätta lutade jag hubudet mot Justin och han la sin arm bakom mig.
– Vilken film ska vi se? viskade jag i hans öra.
Love Actually, svarade han. Jag kvävde en suck, den här filmen hade jag sett hundratals gånger!
Men jag är ju iallafall här med Justin... hoppas bara det kommer en massa paparazzis som ser oss tillsammans!
Då kommer jag att få strålkastarljuset riktat på mig i flera veckor! Det här var verkligen den perfekta planen! 

Pattie:
Jag bestämde mig för att ringa Justin, tänkte kolla hur det var med honom. Jag slog in hans nummer och hans telefonsvarare kom upp nästan på en gång. Jag väntade en timme och ringde igen. Den här gången svarade han efter två signaler: – Hej, mamma.
– Hej, gubben, sa jag. Hur har du det?
– Bara bra, svarade han och jag hörde att någon pratade i bakgrunden.
– Vad gör du? undrade jag nyfiket.
– Jag sitter hemma och kollar på tv med en kompis, sa han och skrattade åt något som hans kompis sagt.
Var det kanske Chaz eller Ryan? Eller Christian?
– Vem är din kompis då? frågade jag retsamt.
– Eh... ingen speciell, mumlade han och såg kände på mig att han rodnade.
– Vad är det Justin? Varför rodnar du? Pratar du med någon speciell? hörde jag att någon sa med retsam ton i bakgrunden. Det var ingen kille, det var en tjej.

Justin:
– Det är mamma, sa jag och reste mig upp. Jag gick in till badrummet och fortsatte samtalet där.
Vi pratade i några minuter till innan vi la på. Jag gick ut till Selena som satt och kollade på någon reality serie.
– Kom, sa jag och sträckte ut mig hand. Hon tog den och jag hjälpte henne upp från soffan.
– Vill du sova över? frågade jag och såg på henne med en hundvalpsblick.

Selena:
Jag var expert på att stå emot hundvalpsblickar, men bara för att ge honom hjälp på traven låtsades jag överväga saken, även fast jag redan visste svaret, innan jag log och svarade med ett tillagt skratt efteråt: – Gärna, älskling!
– Okej, sötnos! sa han glatt och drog med mig upp till sovrummet. Jag fick gå in i badrummet, sedan gick Justin in. Hans iPhone pep till, han hade fått sms. Jag sökte med blicken efter telefonen och hittade den på sängen. såg mot badrumsdörren, sedan gick jag fram till sängen och satte mig på den. Jag kollade vem som hade skickat smset och det var Jasmine. Jag antog att det var från Jasmine Villegas och öppnade deras konversation.
Jag bläddrade lite och kom in i mitten av ett bråk.
– Det var inte jag som sa så, Justin! Var sur på mig resten av ditt liv om du nu måste, jag bryr mig inte! Det är över, om du inte visste det!
¤ Om det verkligen är så du vill ha det, kan jag inte säga mera än ha ett bra liv... eller dra åt helvete förresten
– Idiot! :@
¤ Bitch
– Vafan har du för problem, Justin?!
¤ Vad har du för problem, Jasmine? Tala om det för mig när du bestämt hur du vill ha det
– Det har jag redan sagt
¤ Then I guess it´s over...
– Yes, it is...
Jag bläddrade nyfiket till de senaste smsen och läste.
– Förlåt, Justin! Jag älskar dig fortfarande, det var inte meninen att säga som jag sa eller skriva som jag gjorde... ¤ Det är försent nu, Jasmine
– Vem är den nya flickan i ditt liv då?
¤ Det har du inte med att göra, men läs skvallret för det finns säkert med om några dagar...
– Justin, snälla ge mig en chans!
stod det i senaste meddelandet, anledningen till att jag börjat läsa hans sms. Jag kastade en blick mot badrumsdörren som fortfarande inte öppnats. Jag fortsatte läsa hans sms och skulle precis lägga tillbaka mobilen när jag hörde en förebrående röst.


Ojdå... hur ska Selena förklara sig ur den här situationen?
Förlåt för att delen blev så försenad, har varit på marknad hela dagen så det har inte funnits så mycket skrivartid.


Is It Love In The Air - del 3

När vi kommer fram kliver Justin ut ur bilen och håller upp dörren åt mig.
– Så... vad tycks?
– Bor du här?!
– Japp.
– WOW!
– Vill du bada?
– Jag har ju inga badkläder!
– Då kan säkert låna något, säger han och drar in mig i huset. Jag får låna en bikini som sitter jättebra!
– Sisten i är en bäver! säger jag och springer mot baksidan, och mycket riktigt så är det en stor pool där. Justin springer efter mig, men jag är snabbare. Jag hoppar i poolen och några sekunder efter hoppar Justin i.
– Haha, du är en bäver!
– Mycket roligt, Alexia! säger han och ser lite sur ut först. Jag kommer på att han säkert inte gillar när man kallar honom ”bäver”.
– Förlåt, mumlar jag. Han ser på mig några sekunder, sedan kastar han sig över mig och kysser mig flera gånger!Justin:
Jag öppnar dörren åt henne när vi kommer fram till mitt hus. Hon stirrar länge på det, sedan går vi in.
Undrar hur hon ser ut i bikini? Jag frågar om hon vill bada, hon lånar någon av mammas gamla bikinis. Den är trekantig och sitter perfekt på henne!
– Sisten i är en bäver! skriker hon plötsligt och springer mot baksidan där poolen ligger. Jag springer efter henne, men hon hinner först och jag hoppar i några sekunder efter henne.
– Haha, du är en bäver! säger hon och ler retsamt.
– Haha, mycket roligt Alex! säger jag, men jag blir lite sur.
Jag gillar inte att bli kallad för "bäver" eftersom det är ett öknamn som jag har fått av mina haterz...
– Förlåt mumlar hon. Jag ser på henne i några sekunder, sedan så kastar jag mig över henne och kysser henne flera gånger, hon besvarar alla, jag avbryter en av våra underbara kyssar och säger:
– Såja, lilla Alexia...
– Nu du! skriker hon och skvätter vatten på mig.
Jag dyker ner under ytan och lyfter upp henne,
– SLÄPP NER MIG, JUSTIN! skriker hon när jag sätter henne på mina axlar.
– Aldrig! Jag bär upp henne ur vattnet och lägger ner henne på poolkanten. Jag lutar mig fram och kysser henne. *KLICK*.
Fan, nu är vi avslöjade. Egentligen gör det inget, jag skäms inte för vad jag känner. När jag reser mig upp så stirrar hon på min mage.
– Snygg va? säger jag retsamt.
– Haha, väldigt kul. Då inser jag att jag själv inte kan sluta att stirra på hennes.
– Och du retar mig för att jag stirrar på din mage! Du glor ju på min!
– Ja... det kan nog bero på att jag aldrig har sett en tjej som har en sådan vältränad mage, du har ju magrutor!
– Jag har knappast magrutor! säger hon och fnittrar.
– Hur mycket tränar du egentligen?
– Mycket, fast det var mer förut när jag... äh, det var inget. Men jag dansar lite, oftast varje dag.
– Shit, det är ju typ lika mycket som jag! Så hur länge har du bott i Atlanta då?
– Sen jag föddes, men för 5 år sen flyttade vi till Sverige. Jag och brorsan flyttade tillbaka för typ ett år sen.
– Jaha, är det något mer jag inte vet om dig?
– Jag har en bästis i Sverige som är helt galen i dig!
– Du kan hälsa från mig, säger jag och skrattar.
Jag tänker på att vi är typ ”tillsammans” även fast vi bara träffades av en slump imorse! Men vissa människor lär man känna snabbare, andra inte. Jag böjer mig fram och låtsas att jag ska kyssa henne, men istället så kittlar jag henne.
– Justiiiin! Sluta, jag dör! skrattar hon.
– Okej, jag slutar på ett villkor!
– Vad som helst!
– Om jag får en puss!
– Okej, bara du slutar! Jag släpper taget om henne.
Hon böjer sig fram och kysser mig passionerat. Då ringer hennes telefon, så klassiskt!
– Ja, hallå? Det är Alex. Hon har högtalaren på och jag hör att hon pratar med någon tjej, fast jag fattar inte ett ord.
– Vad pratar du för språk, arabiska eller? frågar jag.
Hon fnissar, och säger: – Nej, det är min bästis från Sverige, och vi pratar svenska. Vänta lite Justin, jag ska bara prata klart. Hon reser sig upp och går iväg en liten bit. Jag tittar på henne när hon står där med sin iPhone och pratar med sin kompis.
Hon är så vacker! Och hon är hon min flickvän! Tror jag…

Alex:
– Vem är Justin? frågar Disa på svenska.  
– Min pojkvän, tror jag...
– Oh, intressant! Du kommer att få sitta i korsförhör när jag kommer! säger hon och fnissar.
– Va, vad pratar du om?!
– Jag kommer ju och hälsar på i morgon, kommer du ihåg?
– Eh… just det. Jag kommer ihåg!
– Vad bra!
– Men nu måste jag gå, vi ses i morgon!
– Ja, det gör vi!
– Hejdå!
– Puss, hejdå! säger hon och lägger på. Jag går tillbaka till Justin som sitter på en solstol och håller på med mobilen.
– Justin jag måste gå nu, min bästis från Sverige kommer i morgon och jag måste fixa lite i gästrummet.
– Nej, lämna mig inte, säger han dramatiskt och gör valpminnen som han vet att jag faller för på en gång. Jag lipar åt honom och han flinar.
– Men lilla Alexia, så där gör man väl inte? säger han som om han vore min mormor eller något! Jag suckar och står och tittar på honom en stund, jag vet att jag är stark och borde kunna lyfta honom, men det var inte det jag tänkte göra. Jag springer fram till honom och snor hans mobil, sedan springer jag in i huset och han följer såklart efter på en gång... 

Disa:
– Puss, hejdå! säger jag innan jag lägger på. Jag känner igen den där rösten som jag hörde i bakgrunden när jag pratade med Alex, men vem kan det vara? Jag satt på mitt rum och tittade på alla mina Justin Bieber affischer som satt på väggen, kunde det vara han?


Where Are You Right Now - del 4

Fan, nu hade jag sumpat alla chanser med Selena, och nu måste jag dessutom ta itu med alla paparazzis som säkert upptäckt mig! Allt tack vare Chaz, min bästa vän. Han och Ryan hade stuckit ner till stranden för att göra det man gör på en strand, vilket Selena egentligen aldrig svarade ordentligt på. I vilket fall som helst hade Chaz och Ryan sett mig när jag kom upp från vattnet, springandes efter Selena, och kommit fram till mig när jag gått ifrån henne. Det var Ryans förslag att vi skulle kasta boll och det var Chaz som medvetet kastat bollen på Selena. Han har ett bra bollsinne och det utnyttjar han ofta. Han hade sagt "Justin, du får hämta bollen!" innan han kastade. Jag hade nickat och insett försent att jag skulle sagt nej. Jag fick hämta bollen av min "drömflicka" som Chaz och Ryan retsamt påstått. Hon hade såklart blivit ursinnig och stuckit. 

 

Selena:

Tre dagar senare var jag inne i centrum och shoppade ringde min mobil. Jag tog upp den och svarade.
– Selena G.
– Hej, dude! sa en röst jag kände igen för väl. Justin.
– Hur fick du tag på mitt nummer? frågade jag med en gång.
– Kontakter, svarade han stolt. Jag himlade med ögonen, även om han inte kunde se det.
– Lyssna ordentligt nu, Justin. Det är två år mellan oss, det kommer aldrig att bli något! förklarade jag.
– Du kan väl ge mig en chans? frågade han med en gullig röst.
– Möt mig vid ingången till La Gavia om fem minuter, sa jag och la på. Han skulle aldrig fixa det och på så sätt sumpade han sin chans för absolut sista gången. Jag började nöjt gå mot gallerian och blev mycket förvånad när jag fick syn på honom vid ingången. Hur kom han hit så snabbt?!
– Hur kom du hit så snabbt?! utbrast jag när jag stod framför honom. Han log ett sexigt leende.
– Jag var där, sa han och nickade mot en affär mittemot. Jag suckade uppgivet.
– Så du ger mig en chans nu? frågade han glatt.
– Kanske... om du kommer först till den där lyktstolpen! sa jag, pekade och började springa mot den. Han skyndade sig efter mig och jag ledde, tills jag började fundera på vad som skulle hända om han vann. Han var snygg, rik och populär.
Och två år är egentligen inte mycket alls. Jag skulle bli överröst med frågor och intervjuer av paparazzis dygnet runt!
Tidningar skulle betala mig skyhöga summor pengar om de fick ha en intervju med mig om hur det var att vara Justin Biebers flickvän! Jag saktade in så att Justin hann komma ikapp. Två meter från lyktstolpen låtsades jag vara alldeles för andfådd för att springa och stannade för att hämta andan. Justin kom först dit och han verkade väldigt nöjd.
– Jag vann! Nu måste du gå på dejt med mig! sa han och log. Jag nickade.
– När och var? frågade jag och log mot honom.
– Klockan åtta, jag hämtar upp dig, sa han. Jag nickade och började skriva min adress på en pappersbit, han stoppade mig.
– Jag vet redan var du bor, sa han och blinkade med ena ögat.
– Är du nån jävla stalker, eller? frågade jag och skrattade. Han skrattade också och gav mig en snabb kyss på kinden innan han gick därifrån.

Justin:
När jag kom hem ringde jag till min privatchaufför, John, och fixade med skjuts. Nästa samtal blev till en biograf. Jag valde kläder och finslipade alla detaljer.

När klockan var halv åtta kom limon och hämtade upp mig. Jag gav John adressen till Selena och insåg på vägen dit att hon bodde väldigt nära mig. Bara tio hus bort! När vi kom fram klev jag ut ur limon och jag bort till dörren.
Jag knackade på och väntade någon minut innan dörren öppnades. Där stod Selena och hon var vackrare än någonsin. 

Selena:

När jag öppnade dörren stod en jävligt het Bieber utanför.
– Tja, sa han och kysste mig på kinden. Jag log och han tog min arm och ledde mig ut även om jag kunde gå själv.
Det var ändå ganska gulligt av honom.
– Varsågod, sa han och öppnade dörren åt mig. Jag belönade honom med ett leende och in i en lyxiga limon. Han gick in efter mig och stängde dörren. Chauffören började köra.
– Fan, vad snygg du är, sa Justin plötsligt. Jag kollade på honom och han slog handen för munnen.
– Tack, du ser inte så dålig ut själv, svarade jag och log flörtigt mot honom.
– Fast du är snyggare, sa han och jag såg att han slappnade av mer.
– Du är sexigare, sa jag och skrattade. Han rodnade men skrattade lite ändå. Han böjde sig fram till mig och viskade:
– Ikväll är du min flicka, ingen annans. Jag kysste honom på kinden och han lutade sig tillbaka.
Det verkade som att det här kunde bli en ganska lyckad kväll ändå.Vad tycker ni om novellen så här länge? Kommentera lite nu, så jag får veta vad ni verkligen tycker!
Minst fem kommentarer för nästa del!


Is It Love In The Air - del 2

– Om du inte vill vara med mig så är det okej, säger han och ger mig världens sötaste hundvalpsblick. Jag ger direkt.
– Okej då, jag kan väl vara med i tre nummer! Han nickar och går iväg.
Efter några minuter kommer han tillbaka mer en lapp. Han ger den till mig och går iväg till stereon.
Snälla Alex, var med, för min skull! <3
Ring mig om du ändrar dig, *** *** ** **
// Justin <3 Justin:
Hon ler sitt fantastiska leende och nickar sakta, jag tänker att hon är min drömtjej, min number one girl!
Jag kan inte säga att jag älskar henne, men jag gillar henne och lär gärna känna henne mer.

När repetitionerna klara och alla ska åka hem går jag fram till Alex och frågar: – Vill du gå ut och äta lunch?
– Visst, en fråga bara.
– Fråga på.
– Är det en dejt? Jag ler åt frågan, jag vet exat vad jag ska svara.
– Vill du det?! Hon böjer sig fram och viskar så att hennes storebror inte ska höra:
– Ja, det vill jag, men jag har en fråga till.
– Jag har alla svar.
– Måste jag vara finklädd? frågar hon med ett fniss och ett mystiskt leende.
– Nej, säger jag och skrattar.
– Men en sak till bara!
– Okej. Jag tittar på henne och gör mig redo för en till knäpp fråga.
– Vart ska vi?
– Vet inte, kan kolla. Jag sa ”tja” till alla dansarna och Alex kramade sin brorsa innan vi stack.´

Alex:
Vi hade ätit på ett kafé, det var egentligen lunchstängt, men de öppnade för mig och Justin!
Nu sitter vi i Justins limo, vi har haft det jätteroligt!
– Alex, jag skulle vilja prova en sak…
– Okej, vad?
– Det här, säger han och lutar sig fram och kysser mig! Jag besvarar kyssen, han tar tag om min midja.
Jag flätar in mina fingrar i hans hår. Det var den bästa kyssen jag någonsin fått! Den var bara så fantastisk!
Vi släpper sakta varandra, Justin flyttar sig närmare mig.
– Vill du följa med hem till mig?
– Okej, säger jag och ler.
– Du är jättesöt när du ler, säger han och jag känner att jag rodnar!
– Kan du låta bli att vara för söt i en sekund?
– Kan du låta bli att vara söt, snygg, gullig, smart, stark, min favorittjej och fantastisk? kontrar han och skrattar.
– Eh… det tror jag inte. Men du är att gullig att jag dör!
– Nej, det får du inte gumman! säger han, och låtsas som att han är rädd. Jag känner att han lägger armen om mig, jag lutar huvudet mot hans axel. Han luktar så GOTT!

När vi kommer fram kliver Justin ut ur bilen och håller upp dörren åt mig.
– Så... vad tycks?
– Bor du här?!
– Japp.
– WOW!
– Vill du bada?
– Jag har ju inga badkläder!
– Då kan säkert låna något, säger han och drar in mig i huset. Jag får låna en bikini som sitter jättebra!
– Sisten i är en bäver! säger jag och springer mot baksidan, och mycket riktigt så är det en stor pool där. Justin springer efter mig, men jag är snabbare. Jag hoppar i poolen och några sekunder efter hoppar Justin i.
– Haha, du är en bäver!
– Mycket roligt, Alexia! säger han och ser lite sur ut först. Jag kommer på att han säkert inte gillar när man kallar honom ”bäver”.
– Förlåt, mumlar jag. Han ser på mig några sekunder, sedan kastar han sig över mig och kysser mig flera gånger!Så vad tycker ni? För att det ska komma mer så måste jag få minst tre kommentarer ^^
Så det är bara att börja kommentera!
// Matilda


Where Are You Right Now - del 3

Dagen därpå när jag vaknat hade jag kastat i mig en macka och fixat till mig lite sprang jag ner till stranden. Jag ville hinna dit innan det vackra vädret tog slut. Solen sken och himlen var klarblå.
När jag kom fram till stranden såg jag någon jag inte träffat på länge, Selena Gomez.
Hon låg på ett lakan och solade.
– Selena, är det du? frågade jag, fast jag redan visste. Hon öppnade ögonen och satte sig upp.
– Justin? sa hon och kollade på mig.
– Tja! sa jag och log mot henne. 
– Hej! Det var längesedan! utbrast hon glatt. Jag skrattade och granskade henne snabbt uppifrån och ner. Fan, vad het hon var.

 

Selena:
Han granskade mig från tå till topp och hans blick stannade uppskattande på vissa delar av min kropp.
Sedan ställde han den dummaste av alla frågor som någonsin existerat!

Justin: 

– Så vad gör du här då? frågade jag och blinkade flörtigt med ena ögat. Hon himlade med ögonen och kollade på mig som om jag var världens största idiot. 

Selena:

Vilken normal människa frågar något sådant?! Jag menar, vad gör man på en strand en solig sommardag? Hmm, låt mig tänka... slickar man på lyktstolpar kanske? Fast det skulle man nog kunna göra, om man hade problem...
– Vad brukar man göra på en strand? nöjde jag mig med att säga. Han rodnade och vände bort blicken för en sekund.
– Det är inte vanligt att du blir uppvaktad, va? frågade han snabbt för att släta ut sitt misstag. Jag stirrade på honom med stora ögon. För mig tillhörde uppvaktning av främmande, spännande män vardagsmaten!
– Det är inte vanligt att du uppvaktar kvinnor, va? kontrade jag och suckade överdrivet högt.
– Jag skulle inte kalla dig kvinna, little lady, svarade han med honungslen röst. Jag himlade med ögonen och reste mig upp. Jag gick ner mot vattnet. Justin följde efter och iakttog varje steg och rörelse jag tog. Jag vadade ner i vattnet och dök sedan under ytan. Plötsligt tog något eller någon tag i mitt ben och drog med mig djupare under vattnet.
Jag fick panik och fick använda min största viljestarka för att ta mig upp. När jag äntligen fått upp huvudet över ytan lyfte någon upp mig och snurrade runt mig flera varv innan jag slängdes i vattnet igen. Jag reste mig ilsket upp och kollade på han som orsakat allt, Justin.
– Vafan har du för problem, dude?! utbrast jag irriterat och sprang upp från vattnet. Jag sprang upp till mitt lakan och la mig ner på det. Jag slöt ögonen till halvt och såg i ögonvrån att Justin kom springande.
Dude? Är det vad du kallar mig? frågade han.
– Låt mig va, okej? sa jag irriterat.
– Okej, dude, sa han och log ett retsamt leende. Jag solade i kanske tio härliga minuter innan en boll landade på min mage. Jag satte mig snabbt upp och stirrade upprört på personen som kastat bollen. Där stod Justin.
– Vafan vill du mig?! utbrast jag och började packa ihop mina saker. Jag drog på mig mina kläder utanpå bikinin utan att ens ägna honom en blick innan jag vände jag tog mina klackskor i handen, vände på klacken för att gå. Han tog tag i min arm och såg på mig. Det var droppen.
– LÄMNA MIG IFRED! skrek jag ilsket och slet mig loss. Han stirrade på mig.
– Okej, take it easy, dude! utbrast han förvånat.
– I´M NOT YOUAR DUDE! skrek jag så att säkert alla som var på stranden hörde. Jag drog på mig klackskorna och vände för sista gången på klacken och skyndade iväg. I det här ögonblicket var inte paparazzis något jag gärna blev överfallen av, de kunde utsätta Justin istället.

Justin:

Fan, nu hade jag sumpat alla chanser med Selena, och nu måste jag dessutom ta itu med alla paparazzis som säkert upptäckt mig! Allt tack vare Chaz, min bästa vän. Han och Ryan hade stuckit ner till stranden för att göra det man gör på en strand, vilket Selena egentligen aldrig svarade ordentligt på. I vilket fall som helst hade Chaz och Ryan sett mig när jag kom upp från vattnet, springandes efter Selena, och kommit fram till mig när jag gått ifrån henne. Det var Ryans förslag att vi skulle kasta boll och det var Chaz som medvetet kastat bollen på Selena. Han har ett bra bollsinne och det utnyttjar han ofta. Han hade sagt "Justin, du får hämta bollen!" innan han kastade. Jag hade nickat och insett försent att jag skulle sagt nej. Jag fick hämta bollen av min "drömflicka" som Chaz och Ryan retsamt påstått. Hon hade såklart blivit ursinnig och stuckit.


Is It Love In The Air - del 1Justin:
När jag kommer in till dansstudion sitter det en tjej där i min ålder på en bänk, hon är otroligt söt! Jag undrar vem hon var och vad hon gör här, hon är för ung för att vara en av dansarna eller en av deras flickvänner.
Jag såg att hon rodnade när hon lade märke till att jag inte kunde slita blicken från henne, hon tittade på mig och jag såg in i hennes stora chokladbruna ögon med långa naturliga ögon fransar runt, lite av hennes långa hår hamnade framför hennes vackra ansikte och hon drog det bakom örat och log ett fantastiskt leende. Jag smälte, det var helt fantastiskt! Jag vill bara luta mig fram och kyssa henne, men som tur var så sa Robin, en av dansarna, något då.
– Tja, Justin! Du, min lillsyrra är här idag, är det okej med dig om hon tittar på? säger Robin.
– Ja, visst vad gör man inte för fansen!
– Jag är inget fans! fräser tjejen gulligt.
– Justin, säger jag och räcker fram handen.
– Oh, viken överraskning, det trodde jag verkligen inte! säger hon sarkastiskt och räcker fram handen.
– Du är otroligt söt när du är arg, det vet du, va?
– Jag är inte arg, bara lite irriterad!
– Justin, hon är starkare än hon ser ut, reta inte upp henne för hon skulle nog kunna slå ner dig om du gör henne riktigt förbannad! Eller hoppa på dig och kramar dig! Tänk om hon skulle det tänker jag, vilken dröm!
– Ja, det vore ju mysigt! säger jag, och jag ser att Alex blir arg eller generad.
– IDIOT! fräser tjejen sött till sin storebror. Sen riktar hon sig till mig och säger: – Jag heter Alexia, men kallas för Alex, säger hon med ett retsamt leende.

Alexia/Alex:
Jag satt och planerade danser, när han kom. Jag var inte förbered på att han skulle vara så sjukt snygg! Hans ögon var lika chokladbruna som mina, ända skillnaden är att mina nog är något större. Han var helt perfekt! Jag tittar snabbt ner i mina papper men jag kände att någon tittar på mig, jag rodnade när jag märkte att han inte kunde sluta titta på mig! Jag antar att han tyckte att jag var snygg, eftersom han inte slutade titta på mig. Efter ett tag så vågade jag titta upp, då möttes jag av ett leende som skulle göra vem som helst knäsvag. Jag är med min storebror, Robin, på hans jobb. Han jobbar som dansare till Justin Bieber! Han ger mig världens sämsta presentation, men Justin verkar ändå gilla mig, han tittar väldigt mycket på mig iallafall.

Justin:
– Då börjar vi! Vi går igenom sex nummer! Hojtar jag så att alla ska höra. Jag tittar på Alex i smyg hela tiden. När vi kommer till Favorite Girl får vi ett problem, vi måste ha en till tjej som kan dansa. Det har vi ju inte, men jag ser att Robin kollar på Alex. Hon kollar upp och när hon ser att alla tittar på henne säger hon: – Nej, nej, nej! Vad det än är så vägrar jag!
– Men Alex, du älskar ju att dansa, påpekar Robin.
– Ja, men inte som den där killens kärlek! säger hon sött och pekar på mig. Då kommer Robin fram till mig.
– Justin, viskar han till mig.
– Ja, viskar jag tillbaka.
– Hon är jätte kittlig i sidorna, när jag säger ”på henne” så springer du fram och håller i henne och kittlar henne, hon kommer att säga ja, det lovar jag.
– Okej, jag gör det, säger jag.
– På henne skriker Robin efter några minuter. Jag rusar mot Alex som tittar upp precis lagom för att se att jag är på väg mot henne. Jag håller i henne och kittlar henne.
– Okej, okej! Jag gör vad det nu är! säger hon mellan skrattattackerna. Jag lyfter upp henne på mina axlar. Hon kollar på Robin.
– Bra, du får vara med i Då får du alltså vara med i sju nummer på Justins konsert, säger han och kollar på ett schema.
– Jag vägrar! Jag kan vara med i ett, inte mer!
– Om du inte vill vara med mig så är det okej, säger jag men ger henne ändå min hundvalpsblick som ingen kan motstå.
– Okej, jag kan väl vara med i fem nummer, men inte mer! säger hon uppgivet. Jag går iväg några minuter för att skriva en lapp…

Alex:
– Om du inte vill vara med mig så är det okej, säger han och ger mig världens sötaste hundvalpsblick. Jag ger direkt.
– Okej då, jag kan väl vara med i tre nummer! Han nickar och går iväg.
Efter några minuter kommer han tillbaka mer en lapp. Han ger den till mig och går iväg till stereon.

Snälla Alex, var med, för min skull! <3
Ring mig om du ändrar dig, ****** ** **
// Justin <3


 

Vad tycker ni om första delen? Kommentera gärna, när det funkar igen ;)
//Matilda


Is It Love In The Air - introIs It Love In The Air
 handlar om Alexia Stewart och Justin Bieber. De träffas av en slump, men det är något med Justin som gör att Alex inte kan sluta tänka på honom... hon som aldrig har varit en Belieber! Men känner han likadant? Är det kärlek vid första ögonkastet för båda eller bara för en...? Och framförallt... kommer det att funka? Det får ni se...


Where Are You Right Now - del 2

Jag flyttade hit till Los Angeles (LA) i förrgår, så hela huset kryllade av flyttkartonger och husbyggare och målare och mamma. Mamma hade lovat at hjälpa till att få ordning på huset och hon skulle stanna här i en månad innan hon åkte hem. Jag flyttade på en kartong som stod i vägen till köket och fick syn på en annan kartong. Men det var inte vilken kartong som helst, det var min minneslåda. En av de många jag hade. Det här var den viktigaste. 
Det var i den här jag hade alla minnen från Deena. Jag lyfte upp den och vadade genom alla flyttlådor till badrummet. Jag låste dörren och ställde ner lådan på golvet. Jag satte mig framför den och tog ett djup andetag. Jag öppnade försiktigt kartongen och det första jag fick syn på var ett foto på henne. Mina ögon tårades. Det var den sista bilden. Det var den sista bilden jag tagit på henne när hon levde. Selena:
Jag var på väg in till stan för att gå på en photoshoot. Jag var ganska irriterad för de hade ringt och bokat om den tre gånger. De ringde igår kväll och avbokade, sedan ringde de sju på morgonen och sa att de kunde iallafall!
– Selena?
– Ja, svarade jag och såg på min chaufför Andy.
– Vi är framme nu, sa han.
– Mm, sa jag och kollade ut genom fönsterrutan. Andy gick ut ur bilen och runt för att öppna åt mig.
Jag tog ett djupt andetag och klev ut. Jag möttes av säkert 50 paparazzis.
– Selena! Selena! Selena! skrek de. Jag log och vinkade samtidigt som jag började gå mot ingången. De skrek mitt namn och tog en massa bilder. Det var så enkelt, allt jag behövde göra var att se bra ut och le. Resten skötte dem.
Jag älskade livet som kändis, det var så perfekt!

Justin:
Jag höll på att packa upp kartongerna med kläder när mamma kom med kakor på ett fat.
– Jag köpte dem i mataffären där borta, sa hon och viftade med handen åt något håll. Jag smakade på en och nickade.
– Jo, jag tänkte åka hem ikväll, sa hon plöstligt. Jag hoppade till och såg förvånat på henne.
– Jaha... okej, var det enda jag fick fram.
– Du klarar dig ju så bra här och jag har packat upp alla kartonger därnere, sa hon och reste sig upp. Hon tog med sig fatet och gick ut ur rummet och nerför trapporna. Jag såg reste mig upp och gick ner.
Alla kartonger var urpackade, allt var uppackat och klart. Mamma hade gjort allt det här under de två dagar hon varit här medan jag bara packat upp tre kartonger. Tre. Jag hatade numret 3. Nummer 3. Det var numret som Deena legat i när hon dog. Det var rummet jag hatade mest av alla rum, det var numret jag hatade mest av alla rum, det var...
– Mitt plan går om 1½ timme, så jag åker nu, sa mamma och avbröt mina tankar.
– Okej, svarade jag och log. Jag var fortfarande inte riktigt beredd på att hon skulle åka så snart.
– Hejdå, ta hand om dig nu, sa hon och gav mig en kram. Jag nickade. Hon vände på klacken och gick ut genom dörren.
Jag låste dörren och gick och la mig direkt efteråt. 

Selena:
När jag vaknade dagen efter sken solen in genom fönstret så fint. Jag bestämde mig för att gå ner till stranden och bada.
Jag åt en tallrik fil innan jag gick in till badrummet för att fräscha upp mig. Sedan gick jag ner till stranden och la ut ett badlakan på sanden. Jag la mig på det och blundade medan solen värmde. Efter en stund tog jag ett dopp och skyndade mig upp till badlakanet igen. Jag la mig på det och blundade ännu en gång.
– Selena, är det du? frågade någon plötsligt. I förmodan att det var en paparazzi öppnade jag ögonen och satte mig upp.
Det var ingen paparazzi, det var Justin Bieber.

Justin:
Dagen därpå när jag vaknat hade jag kastat i mig en macka och fixat till mig lite sprang jag ner till stranden.
Jag ville hinna dit innan det vackra vädret tog slut. Solen sken och himlen var klarblå.
När jag kom fram till stranden såg jag någon jag inte träffat på länge, Selena Gomez. Hon låg på ett lakan och solade.
– Selena, är det du? frågade jag, fast jag redan visste. Hon öppnade ögonen och satte sig upp.
– Justin? sa hon och kollade på mig.
– Tja! sa jag och log mot henne.
– Hej! Det var längesedan! utbrast hon glatt. Jag skrattade och granskade henne snabbt uppifrån och ner.
Fan, vad het hon var.


Where Are You Right Now - del 1Justin:

Jag var på väg hem till Deena när min mamma, Pattie, ringde. Jag klickade på den gröna luren.
– Hej, mamma! svarade jag glatt. 
– Hej, hur är det? sa hon i den där oroliga, typiska mammatonen. 
– Har det hänt något? frågade jag oroligt. 
– När pratade du med Deena sist? undrade hon och undvek att svara på min fråga. 
– Några minuter sedan, svarade jag. Det knastrade till i luren, sedan blev det tyst. 
– Hallå? Mamma, är du kvar? 
– Jag är kvar. 
– Bra, har det hänt något? Var är du? 
– Hemma, var är du? 
– På väg till Deena, jag är nästan där, svarade jag. Hon drog häftigt efter andan. 
– Åk inte dit, kom hem istället! utbrast hon. 
– Varför? 
– Hon-hon har... hon är..., mamma pladdrade på väldigt nervöst. 
– Har det hänt något med Deena? utbrast jag oroligt. 
– Hon är borta, viskade mamma. 
– Nej, hon är hemma hos sig, svarade jag lugnt. 
– Hon ligger i koma, läkarna säger att hon inte har länge kvar att leva! skrek mamma och började gråta. 
– Du skämtar?! var det enda jag fick fram. 
– N-nej, snyftade hon. Jag kände hur det brände bakom ögonlocken. 
– Sluta, mamma! Jag vet att hon mår bra! skrek jag medan tårarna rann nerför mina kinder. 
– Jag önskar att det var så mumlade hon. 
– VAR ÄR HON?! skrek jag förtvivlat och åkte runt, runt i en rondell medan tårarna blev allt fler och fler. 
– Hon är på akuten, viskade mamma. 
– Vad har hänt?! 
– Bilolycka..., viskade hon. Jag stirrade ut på vägen. En bilolycka. Min flickväns liv kunde vara över vilken sekund som helst tack vare ett fordon som kallas bil. 
– Det kan inte vara sant, viskade jag. Jag la på, svängde ut från rondellen och gasade på mot sjukhuset. 

När jag kom dit skyndade jag mig in och frågade en receptionist på vilken avdelning Deena Monroe låg. Receptionisten såg på mig med stora ögon. Jag gjorde en irriterad gest mot datan. Hon skakade på huvudet och kollade något register. 
– Akutmottagningen, rum 3, sa hon och pekade mot en dörr. Jag nickade och vände mig om. Jag nickade och började springa. Jag kom in i en korridor och började springa, utan att egentligen veta var. 
– Stanna! ropade någon bakom mig. Jag stannade till och vända mig så hastigt att jag knockade personen som ropat. 
– Oj, förlåt! utbrast jag förskräckt och såg på flickan som jag råkat knocka. 
– Är du... JUSTIN BIEBER! skrek hon upphetsat. 
– Nej, det är jag inte! sa jag och skyndade iväg. Jag hade inte tid att skriva autografer när jag visste att Deenas liv hängde på en skör tråd. Jag sprang runt som en galning tills jag hittade en reception. Jag frågade efter rum 3 och receptionisten kollade på datan innan han visade mig till rummet. 
– Hon ligger i koma, sa han innan han vände och gick. Jag tog ett djupt andetag och la handen på dörrhandtaget. 
– App, app, app! Var är du på väg? frågade någon bakom mig. 
– In hit, svarade jag och öppnade dörren innan personen bakom hann stoppa mig. 
Inne i rummet låg Deena på en säng med vita lakan. Hon var alldeles blek och låg alldeles stilla. 
Hon hade ett bandage runt huvudet och någon konstig grej på armen. 
– Justin! utbrast någon. Jag såg mig omkring i rummet. Där satt mamma på en stol bredvid sängen. 
Hon hade tårar i ögonen och såg sorgset på mig. 
– Lever hon? viskade jag och såg på Deena. Mamma nickade försiktigt. 
– Hon har lågt blodtryck och andas nästan inte alls, sa någon bakom mig. Jag vände mig om. Där stod en läkare. 
– Du kan inte bara gå in och ut i rumme..., började han men jag avbröt. 
– Förlåt, men det här är min flickvän sedan flera år tillbaka och jag var väldigt orolig, avbröt jag. Egentligen hade vi bara varit tillsammans i ett år, nästan. Idag var det vår ettårsdag. 
– Det är nog fler än du som är oroliga här på jorden, sa läkaren och fnös. 
– Ursäkta mig, men min son älskar verkligen den här tjejen, så det vore ju lite trevligare om du åtminstone hade lite förståelse, fräste mamma argt. Läkaren såg förvånat på mamma och nickade sakta. 
– Jag förstår, mumlade han och gick sedan ut ur rummet. Mamma gick fram till mig och gav mig en kram. 
Jag kramade henne hårdare medan allt fler tårar rann nerför mina kinder. 
– Jag älskar henne, sa jag och såg på mamma. 
– Jag vet, hon tillhör familjen, svarade hon och såg på mig med tårar i ögonen. Jag satte mig på stolen där mamma suttit och såg på Deena. Hennes stora vackra ögon som nu var slutna. Hon var så vacker. Jag lutade mig fram mot henne och viskade: - Snälla, vakna... 
Hon rörde sig inte ur fläcken. Jag kollade på tavlan som visade hur fort hjärtat slog. Nästan inte alls. Plötsligt sjönk diagrammet nästan till botten och ett högt alarmliknande ljud. Flera sjuksköterskor och en läkare, inte samma otrevliga, kom inrusande i rummet. En av dem föste ut mig och mamma till väntrummet och stängde dörren efter oss. Efter några minuter kom de ut. Läkaren och en sjuksköterska kom fram till oss. 
– Nu är hon borta, sa läkaren allvarligt. Jag stirrade på honom. Det var inte sant! Det kunde inte vara sant!  Vi reste oss upp och gick sakta in till rum nummer 3. Läkaren öppnade dörren och vi gick in. Deena låg på sängen. Alldeles blek. Alldeles stilla. Hon var borta. För alltid. 

1½ år senare 
Jag parkerade bilen bredvid garaget och gick in. I hallen mötes jag av flyttkartonger överallt. 
Jag hade flyttat till Los Angeles för att få en nystart. Efter att Deena försvunnit ur mitt liv hade jag sörjt henne väldigt mycker det första halvåret. Jag hade tagit en paus och gjort många fans besvikna. Halvåret därpå hade det blivit lite bättre och jag hade gjort comeback i sångvärlden. Nu hade det gått ytterligare ett halvår och för någon månad sedan hade jag bestämt mig för att flytta hemifrån. Jag ville bort från Atlanta (ATL) nu.
Lämna allt bakom mig. och börja om på nytt.

Jag flyttade hit till Los Angeles (LA) i förrgår, så hela huset kryllade av flyttkartonger och husbyggare och målare och mamma. Mamma hade lovat at hjälpa till att få ordning på huset och hon skulle stanna här i en månad innan hon åkte hem. Jag flyttade på en kartong som stod i vägen till köket och fick syn på en annan kartong. Men det var inte vilken kartong som helst, det var min minneslåda. En av de många jag hade. Det här var den viktigaste. Det var i den här jag hade alla minnen från Deena. Jag lyfte upp den och vadade genom alla flyttlådor till badrummet. Jag låste dörren och ställde ner lådan på golvet. Jag satte mig framför den och tog ett djup andetag. Jag öppnade försiktigt kartongen och det första jag fick syn på var ett foto på henne. Mina ögon tårades. Det var den sista bilden. Det var den sista bilden jag tagit på henne när hon levde.


Vad tycker ni om första delen? :D
Det är jag, alltså Alice, som skriver den här novellen! ;)
/Gongsan


Where Are You Right Now - introWhere Are You Right Now
handlar om Justin Bieber och Selena Gomez.
Justins flickvän, Deena, dog för tre år sedan i en bilolycka, och även om tiden har gått har såren inte läkt än...
kanske kommer de att göra det när han träffar en tjej som han börjar gilla stark, en tjej som börjar på bokstaven S...
Gongsan ©

Info om Ivra

Hej, jag heter Ivra och är snart 11 år. Jag fyller år den 1 augusti<3
Jag ÄLSKAR Justin Bieber och alla hans låtar är mina favoriter<3
Jag gillar att skriva, dansa och spela teater (jag och Alice går på samma dans och teater).


Info om MatildaHej, jag heter Matilda och är 12 vårar gammal. Jag fyller år den 23 mars och älskar alla årstider när de är.
Jag är en tjej som inte bryr mig vad andra tycker, eller i alla fall inte om min stil… jag är nog ganska udda… ^^

Iallafall så tycker jag om att dansa Street Dance, sen så gillar jag att läsa, måla akvarell och så klart att skriva. började skriva sommaren 2008. Jag läser många novellbloggar, och det är lite av min hobby.Mina idoler är Bounce som är en svensk dans grupp som tyvärr splittrades förra året. Jag var på deras sista föreställning The last Bounce på Globen. 

Älskar: Att dansa och skriva, mina kompisar och min familj
Avskyr: Saker som jag inte vill göra... men måste ändå
Vill: Alltid dansa
Rädd för: Att vaccinera mig, det är min stora fobi
Största upplevelse hittills i livet: Bounce Summer Camp 2010
Utövar: Street Dance, måleri och skriveri så klart


Två nya delägare!

Hejhej! Jag har fått in en massa bra mail med noveller, men nu har jag valt två nya delägare! De heter Ivra och Matilda och börjar skriva inom kort.


Just The Way You Are - del 31 SISTA DELEN!

Jag poppade popcorn i maskinen som var inbyggd i limousinen och Ron kollade på den inbyggda TVn när någon knackade på ett fönster. Ron vevade ner den och jag fick syn på honom, personen jag aldrig ville se igen. Han som svikit mig så många gånger att jag inte kunde räkna, mannen jag tagit tillbaka för att jag älskade honom och trodde att han kände detsamma. Där stod han och såg så jävla ångerfull ut. Jag genoskådade honom snabbt och nu kunde jag säga det och verkligen mena det; jag hatade honom av hela mitt hjärta. Peter:
Jag såg ångerfullt på Satine genom rutan. Hon stirrade på mig, sedan såg hon menande på Ron. Hon öppnade en dörr på andra sidan och rusade iväg. Jag sprang efter henne. Hon rundade en stor byggnad. Jag följde efter henne. Hon sprang nerför en backe och försvann bakom ett träd. Nu visste jag. Nu visste jag var hon var. Jag sprang ner till stranden. Där satt hon. Så vacker. Så perfekt. Jag visste att jag sårat henne. Jag visste att hon aldrig skulle ta mig tillbaka, hon skulle aldrig förlåta mig. Men det var en till sak jag visste. Jag skulle försöka, försöka få henne tillbaka.

Satine:
Jag såg att Peter kom gående mot mig. Han satte sig bredvid mig och kollade ner i sanden. Jag bet mig i läppen för att inte skratta, allt det här var helt absurt! Trodde han verkligen att jag ville ha honom tillbaka efter allt han gjort?
Isåfall skulle han nog få sig en överrasking...
– Förlåt, mumlade han.
– Det är försent, sa jag tyst.
– Jag älskar dig, sa han. Jag svarade inte.
– Det var aldrig meningen att såra dig.
– Såklart inte, du gör väl inte en fluga förnär, svarade jag sarkastiskt och krossade ännu ett hjärta. Han tog i min hand. Jag lät honom göra det, slutade rita och såg på honom. Hans ögon var blanka. han hade gråtit.
– Till en början kanske jag utnyttjade dig, men då var jag ett jävla svin som bara brydde mig om mig själv. Jag kollade förvånat på honom. Han visste alltså om det.
– Och Justine?
– Hon playade mig, men jag tog henne tillbaka iallafall... för att jag älskade henne, mumlade han.
– Och nu?
– Nu älskar jag bara dig, sa han och såg mig djupt i ögonen. Jag såg på honom, länge. Vi satt kvar där i evigheter utan att säga något. Han la sin arm runt mig. Jag lät honom göra det.

Peter:
Jag la mina armar om henne och vi kramades. Fan, vad jag hade saknat henne!
– Jag älskar dig, viskade jag i hennes öra. Hon drog sig undan och såg på mig med ett leende jag aldrig sett förr.
– Jag ska berätta något som jag väntat så länge med att få säga dig..., sa hon och gjorde en paus.
– Ja? sa jag glatt och tog hennes hand.
– Du kan dra åt helvete, jag vill aldrig se dig mer! sa hon, drog bort sin hand och reste sig upp för att gå. Hon vände sig om mot mig och himlade med ögonen.
– Och våga inte kontakta mig igen, för då är du verkligen ute på hal is, la hon till och vände där med på klacken. Plötsligt var hon bara borta. Jag stirrade ut mot havet. Jag letade efter min plånbok och tog upp en bild på henne. Nu var jag säker på att jag aldrig skulle få henne tillbaka. Men bara genom att kolla på ett foto av henne kom jag på vad den skulle heta. Låten som skulle göra mitt album komplett. Plötsligt var titeln självklar, Just The Way You Are.


Just The Way You Are - del 30

Jag hörde att en dörr öppnades. Jag sträckte på mig för att se vem det var när Justine tryckte ner mig i soffan. Hon la sig över mig och la sina armar runt min hals. Hon log ljuvt och närmade sig mina läppar...Justine:

... våra läppar möttes i en kyss. Väl medveten om att Satine kollade på tryckte jag honom emot mig.
Jag drog mina händer genom hans hår och jag kysste honom mer och mer upphetsat. Egentligen var jag väl inte särskilt upphetsad, men jag ville ha hämnd. Hämnd som jag fick i just det här ögonblicket.

Peter:
... våra läppar möttes i en kyss. Hon tryckte mig intill sig, hon kysste mig upphetsat och drog sina fingrar genom mitt hår. Jag besvarade varenda kyss och när det blev för mycket släppte jag taget om henne och pustade ut. Hon stirrade på något borta vid ytterdörren. Jag kollade dit och stelnade till. Där stod Satine...

Satine:
Hur fan kunde jag tro att han förändrats?! Han var samma jävla player som förut. Jag älskade och hatade honom på samma gång. När de slutat kyssas stirrade Justine skadeglatt på mig. Peter vände sig mot mig och stelnade till. 
– Jag kan förkla..., började han. Jag sprang ut och smällde igen dörren. Jag ville inte höra mer. Inga jävla ursäkter.
Jag sprang iväg och ner till gatan, jag ringde Ron och frågade om han kunde hämta mig. Han kom efter några minuter och jag slängde mig in i limousinen. Ron skjutsade mig utan prostester hem till Evelina. Jag snyftade hela vägen och när han saktade in vände han sig om och frågade: – Vill du berätta vad som hänt? Jag nickade och berättade mellan snyftningarna.
– Din stackare! utbrast han och hoppade bak i sätet. Han höll om mig och jag grät ut i hans famn.
– Någon som är värd dina tårar, får dig inte att gråta. Men när du ändå gråter, låt inte dina tårar sjunka lika lågt som personen som gav dig dem, viskade han i mitt öra och kramade mig. Jag kysste honom på kinden.
– Tack, viskade jag och log mot honom.
– Du är som min syster, jag gör nästan allt för dig, sa han och log.
– Bara "nästan"? frågade jag och skrattade och grät på samma gång. Han skrattade och torkade mina tårar.
– Jag gör allt för dig, syrran, rättade han sig och log mot mig. Vi satt och pratade och skrattade i något som kändes s om flera timmar. Ron var verkligen som en bror för mig. Jag älskade honom, på syskonsättet.

Peter:
Jag såg henne försvinna och hörde hur hon sprang i trapporna. Jag kollade ut mot fönstret och såg att hon tog upp sin mobil. Efter några minuter kom en svart, det var Ron. Hur kom det sig att hon fick åka med hans limo och inte min?
Hur kom det sig att hon åkte med honom över huvud taget? Sedan kom jag på det, Evelina. Hon var ju hans syster.
De kände ju varandra ganska bra ändå, Satine och Ron. Jag reste mig upp och gick mot hallen. Justine reste sig också upp och hon tog tag i mig.
– Stanna här, sa hon och gav mig en vädjande blick. Jag skakade på huvudet.
– Jag kan inte, Satine..., började jag, men hon avbröt mig.
– Satine, Satine, Satine! Hon förstör ditt liv! Du har redan förstört tillräckligt i hennes liv! Hon kommer aldrig ta dig tillbaka efter det här! Jag tar dig tillbaka, så var jävligt tacksam och följ med mig in till sovrummet! sa hon upprört.
– Så du visste det... du visste att hon såg oss, du visste det! morrad jag och bitchslapade henne hårt.
– Aj! Vafan gör du?! utbrast hon och vacklade bakåt.
– Lämna mig ifred nu, okej?! Jag vill aldrig mer se dig, och nu menar jag allvar! skrek jag och sprang nerför alla trappor, ut ur hyreshuset och in i närmaste taxi. Jag åkte hem till Satine och såg att Rons limo stod parkerad på långtidsparkeringen.
Jag betalade och klev ur taxin . Jag gick mot limon och knackade på fönstret...

Satine:
Jag poppade popcorn i maskinen som var inbyggd i limousinen och Ron kollade på den inbyggda TVn när någon knackade på ett fönster. Ron vevade ner den och jag fick syn på honom, personen jag aldrig ville se igen. Han som svikit mig så många gånger att jag inte kunde räkna, mannen jag tagit tillbaka för att jag älskade honom och trodde att han kände detsamma. Där stod han och såg så jävla ångerfull ut. Jag genoskådade honom snabbt och nu kunde jag säga det och verkligen mena det; jag hatade honom av hela mitt hjärta.


Just The Way You Are - del 29

– Dumpade han dig?! utbrast han och stirrade på mig med stora ögon. Jag nickade och tårarna trängde fram igen. – Varför? frågade han och höll om mig.
– En annan kvinna! hulkade jag och tryckte honom intill mig. Han skakade oförstående på huvudet.
– Jag fattar det fortfarande inte, mumlade han.
– Vad fattar du inte? frågade jag och såg på honom med tårdränkta ögon.
– Varför han gjorde det..., mumlade han och rodnade.
– Det är inte viktigt, sa jag irriterat och gjorde en avvärjande gest. Han såg frågande på mig.
– Vad är det då? undrade han.
– Det viktiga är..., jag gjorde en paus för effektens skull. Korkad och lättfångad som han var såg han spänt på mig.
– Att jag fortfarande har... känslor för dig...Satine: 
Jag och Evelina var ute på shoppingrunda. Vi skulle inhandla allt som en bebis kan behöva.
Vi var ute hela dagen och när vi till sist släpade oss in i Evelinas lägenhet hade vi händerna fulla av kassar. Evelina hade köpt mammakläder, barnkläder och "praktiska saker", som hon uttryckte sig, vilket var samma sak som nappflaskor, pottor, barnvagnar och sådant. Jag själv hade köpt tröjor och bodys med gulliga tryck, gosedjur och leksaker till den kommande babyn. De hade inte fått reda på om det var en kille eller tjej, men det besöket skulle komma i eftermiddag.
Man hade nästan kunnat tro att graviditeten var timad med tanke på hur lägligt den kom, Jonas hade fått tjänstledighet i ett år dagarna innan beskedet om graviditet kommit och Evelina jobbade heltid på ett spa, men hon hade mammaledigt. 
– Satine, kan du sätta på tevatten? frågade Evelina och lyfte in några kassar i sovrummet.
– Okej, svarade jag och gick in till köket. När jag kom dit fick jag en rolig idé.
– Evelina, kan vi inte baka? ropade jag till henne. Hon kom in med två kassar i vardera hand.
– Visst, men vi kan väl dricka te först? sa hon och började packa upp.
– Jag har en bättre idé, sa jag och gick in till skafferiet.
– Vad är det för en bra idé då? frågade hon skeptiskt. Jag tog med mig olika ingredienser oh gick ut ur skafferiet.
– Vi kan baka kakor at äta till teet, sa jag och log.
– Bra idé, svarade hon och tog ut några ägg. Vi började baka och jag formade smeten till hjärtan och bokstäver. Evelina fattade ingenting först, men när kakorna så småningom låg på plåten och var redo att skjutsas in i ugnen hade jag skapat meningen "I´m pregnant" med stora bokstäver och en massa hjärtan. När kakorna senare var gräddade och klara dekorerade vi dem med rosa och blå glasyr. Vi la upp kakorna på ett fat och Evelina tog lite bilder på dem.
– Kan vi inte dricka varm choklad istället för te idag? frågade Evelina och la ifrån sig kameran. I samma ögonblick fick jag ännu en rolig idé. Jag log för mig själv och kollade på Evelina.
– Jag fixar det! utbrast jag bestämt och Evelina fick sätta sig tillrätta och kolla på. Jag lagade min specialchoklad med kakao och socker, sedan stod jag i några minuter och försökte forma till en mening i Evelinas choklad. När den äntligen blev bra skyndade jag mig att ta några bilder medan Evelina satt och kollade på, utan att riktigt veta vad som var meningen med att ta bilder på en helt vanlig kopp varm choklad.
– Här, sa jag och gav henne koppen. Hon tog emot och jag ställde ner min egna på bordet och slog mig ner.
– Åh, så gulligt! utbrast Evelina och log mot mig. Jag skrattade glatt och såg på chokladen som fortfarande bildade orden "I´m pregnant".

Ron hämtade mig på kvällen och skjutsade mig till Peter. Jag gick upp till hans lägenhet och knackade på. Ingen öppnade. Jag väntade några minuter innan jag ringde på. Ingen öppnade. Mitt hjärta började slå fortare och fortare. Var var han någonstans?! Jag grävde i väskan efter extranyckeln jag fått av honom. Jag fiskade upp den och låste upp. När jag kom in var det ingen där. Jag ringde honom och hörde hur hans ringsignal ekade i lägenheten. Jag hittade den snabbt och kollade senaste samtal. Justine Sender<3 var senaste personen som ringt honom. Hade han kvar hennes nummer? Varför var det ett "<3" efter? Jag ringde Ron och bad honom att hämta upp mig igen. Han kom efter fem minuter och skjutsade mig i ilfart till Justines lägenhet medan jag berättade vad jag trodde höll på att hända.

Peter:
När jag vaknade låg jag i en soffa. Jag såg mig omkring och uppfattade var jag var. I Justines lägenhet. Jag hade ju åkt hit igår kväll. Vi hade slappat och kollat på TV hela dagen, sedan hade hon berättat om sina känslor för... vad-han-nu-hette och jag hade fattat exakt. Justine hade ju varit min uppnåeliga drömtjej. Men nu hade jag Satine. Satine! Vi skulle ju äta hos mig ikväll! Jag kollade på klockan och fick panik när jag såg att den var 19:49.
– Justine, jag måste dra nu! sa jag och reste mig häftigt upp.
– Nej, du får inte! utbrast hon och drog ner mig i soffan. Hon la sig i min famn och jag smälte fortfarande av hennes beröring. Hon la sina armar om mig och kramade mig.
– En liten stund kan jag väl stanna, mumlade jag och blundade.
– Bra, sa hon och kramade mig hårdare.

Satine:
Jag hade kvar nyckeln till Justines lägenhet och kom ihåg koden, så jag tackade Ron för skjutsen, skyndade mig upp, låste upp och slog upp dörren. Jag ångrade mig genast, men det var försent. Allt var försent.

Justine:
Jag hörde att dörren slog upp och såg en skymt av Satine i dörröppningen. Då bestämde jag mig.
Nu skulle jag hämnas...

Peter:
Jag hörde att en dörr öppnades. Jag sträckte på mig för att se vem det var när Justine tryckte ner mig i soffan. Hon la sig över mig och la sina armar runt min hals. Hon log ljuvt och närmade sig mina läppar...


Just The Way You Are - del 28

Jag och Brandon skulle ut och äta ikväll. Brandon hämtade upp mig och vi åkte taxi till restaurangen. När vi kom in stelnade jag till. Där satt Bruno, Satine, Evelina och hennes-kille-som-jag-alltid-glömmer-namnet-på. Jag suckade och slappnade av. De skulle inte få förstöra min kväll! En servitör visade oss ett bord, typiskt nog så var det bordet bredvid Bruno och co. Jag tänkte ignorera dem, men stod som förstenad när jag såg Evelinas vänstra hand. På hennes ringfinger satt en sådan ring som alla vill ha. En underbar snöflingeliknande diamantring. Den var så vacker. Jag hämtade mig snabbt och gick och satte mig tillsammans med Brandon. Vi beställde och när förrätten kommit harklade han sig Jag kollade upp på honom och fattade att något var fel.
– Vad är det, älsk? frågade jag och såg bekymrat på honom.
– Jag... jag har älskat med någon annan, mumlade han skyldigt. Jag suckade. En liten incident med grannflickan eller något liknande brydde jag mig inte om. Det spelade väl ingen roll? Alla kunde trampa med foten i klaveret, eller vad det nu kallas. Jag log ett ljuvt leende mot honom.
– Ingen fara, älskling, det är sånt som händer, sa jag. Han stirrade förvånat på mig.
– Nej, nej nej! Det är inte så... jag-jag har, svamlade han.
– Du har? sa jag. Han tog ett djupt andetag.
– Jag har inte bara älskat, jag har träffat en annan...Justine:
– Vafan säger du?! utbrast jag upprört. Det var säkert nerverna, han kanske egentligen skulle fria?
– Ja, det är sant, mumlade han och såg ner i bordet.
– HAR DU TRÄFFAT EN ANNAN?! skrek jag. Alla stirrade på mig, men jag brydde mig inte om dem.
– Ja, jag har träffat en annan, sa han och såg mig stadigt i ögonen. Jag övervägde att kasta min drink på honom och sedan ge honom en bitchslap, men då skulle jag bli kladdig så jag gjorde det motsatta; bitchslapade honom och kastade sedan drinken.
– Dra åt helvete! skrek jag, tog min väska och sprang ut ur restaurangen. Han sprang inte efter mig. Jag brydde mig inte längre. Han var en jävla skit. Ett jävla svin. Jag tog närmaste taxi hem. Så fort jag kom innanför dörren trängde tårarna fram. Tillslut var mina kinder våta av tårar och smink et var helt förstört. För en gångs skull hade jag kunnat se min framtid med den här mannen, och då kommer det andra hinder. Hinder var samma sak som andra kvinnor. Det var alltid jag som förstört mina förhållanden, men nu var det tvärtom. Han hade förstört vårt förhållande. Det var över, slut, finito.

Peter:
Jag satt i en taxi och väntade på att den skulle börja köra när mobilen ringde.
– Hej, du pratar med Peter, svarade jag. Allt jag behövde höra var en suck för att veta vem det var.
– Vad vill du? frågade jag och försökte kväva en suck, utan att lyckas.
– Prata, svarade Justine och suckade också.
– Jag vill inte prata med dig, du har redan förstört tillräckligt, sa jag stelt.
– Snälla, kom över till mig! kved hon. Jag övervägde förslaget och gav till sist med mig. Jag åkte hem och bytte om. Sedan hoppade jag in i en taxi och gav adressen till lägenhetsområdet där hon bodde. Jag insåg när han bromsade in att jag glömt mobilen hemma. Jag svor för mig själv, men inte en chans att jag åkte hem igen. Jag sprang upp för trapporna och ringde på hennes dörr. Hon slog armarna om mig när hon öppnade.
– Jag vet inte vad jag ska ta mig till! snyftade hon och grät ut i min famn.
– Vad har hänt? undrade jag misstänksamt. Var det här ett av hennes spel?
– Min pojkvän dumpade mig, mumlade hon. Jag stirrade förvånat på henne. Dumpade han henne?!

Justine:
– Dumpade han dig?! utbrast han och stirrade på mig med stora ögon. Jag nickade och tårarna trängde fram igen.
– Varför? frågade han och höll om mig.
– En annan kvinna! hulkade jag och tryckte honom intill mig. Han skakade oförstående på huvudet.
– Jag fattar det fortfarande inte, mumlade han.
– Vad fattar du inte? frågade jag och såg på honom med tårdränkta ögon.
– Varför han gjorde det..., mumlade han och rodnade.
– Det är inte viktigt, sa jag irriterat och gjorde en avvärjande gest. Han såg frågande på mig.
– Vad är det då? undrade han.
– Det viktiga är att..., jag gjorde en paus för effektens skull. Han såg spänt på mig.
– Att jag fortfarande har... känslor för dig...


Just The Way You Are - del 27

Tre månader senare 
Jag och Peter hade varit tillsammans i snart ett år nu. Vi hade ett bra förhållande. Jag älskade honom verkligen. Tilliten var mycket bättre än tidigare. Idag skulle vi ut och äta på någon flott restaurang tillsammans med Evelina och hennes pojkvän Jonas. Vi träffades utanför och gick in tillsammans. Evelina och Jonas hade något viktigt att berätta.
– Jo, det är så här, började Evelina. Hon hann inte längre innan en servitör kom för att ta våra beställningar.
– Ska vi ta varsitt glas rött? frågade Peter. Evelina och Jonas växlade blickar.
– Nej, jag avstår ikväll, sa Evelina och såg på mig. Då förstod jag. Evelina väntade barn.Satine:
– Jonas, du vill väl ha rött? frågade Peter.
– Visst, svarade Jonas.
– Och du? sa Peter och kollade på mig. Jag vände mig mot servitören.
– Jag tar ett glas kolsyrat vatten och det gör nog min väninna också, sa jag och log mot Evelina.
– Ja, det gör jag, svarade hon och log tillbaka. Vi beställde maten också och pratade glatt medan vi väntade.
Jag väntade spänt genom förrätten och varmrätten. Evelina var envis och väntade ända tills alla fått sina desserter innan hon öppnade munnen.
– Jo, det var ju en sak vi skulle berätta, började hon. Jag såg spänt på henne.
– Det är så att... jag är gravid! utbrast hon glatt. Jag hade ju förstått det när hon tackat nej till vin, men det kom ändå som en chock. Min bästa vän, Evelina Storm, var gravid och hennes pojkvän skulle säkert fria närsomhelst.
– Åh, grattis! utbrast jag tillslut och sträckte mig över bordet för att ge henne en kram.
– Det känns så overkligt, så underbart! sa Evelina och några tårar började rinna. Hon torkade bort dem och Jonas gav henne en kyss. Jag såg på dem och både min hjärna och mitt hjärta skrek att de var ägnade för varandra.
– Det enda som saknas nu, är en ring! utbrast jag och log. Jag visste att det kunde vara ett känsligt område att prata om förlovningar och bröllop och barn, stämningen blev lätt stel. Men nu när Evelina var gravid saknades faktiskt bara en ring. Jonas skrattade och Evelina log.
– Vi har faktiskt pratat om det, sa han och log mot Evelina.
– Och..., sa Evelina och höll fram sin vänstra hand. På ringfingret satt en vacker diamantring. Jag tappade nästan andan. Så vacker var den. Jonas hade inte yppat ett ord om att han skulle fria till mig. Det borde han ha gjort, för den blivande brudens bästa vän brukade vara med som smakråd. Fast det hade jag varit så många andra gånger, jag mindes varenda halsband, armband, örhängen, klädesplagg, alla saker som jag hjälpt till att välja. Det här var nog en av de få gånger han inte bett om hjälp. Men det var vuxet av honom att fixa ringen på egen hand, och att det blev en så vacker också! Evelina hade inte heller sagt ett ord om förlovningar. Hon hade säkert velat vänta till idag.

Peter:
När jag såg den vackra ringen bestämde jag mig. Det var verkligen dags att fria. Jag och Satine hade inte varit tillsammans lika länge som Evelina och Jonas, men det kändes ändå rätt. Vi klickade så bra, vi hade många gemensamma intressen, vi passade helt enkelt ihop.

Justine:
Jag och Brandon skulle ut och äta ikväll. Brandon hämtade upp mig och vi åkte taxi till restaurangen. När vi kom in stelnade jag till. Där satt Bruno, Satine, Evelina och hennes-kille-som-jag-alltid-glömmer-namnet-på. Jag suckade och slappnade av. De skulle inte få förstöra min kväll! En servitör visade oss ett bord, typiskt nog så var det bordet bredvid Bruno och co. Jag tänkte ignorera dem, men stod som förstenad när jag såg Evelinas vänstra hand. På hennes ringfinger satt en sådan ring som alla vill ha. En underbar snöflingeliknande diamantring. Den var så vacker. Jag hämtade mig snabbt och gick och satte mig tillsammans med Brandon. Vi beställde och när förrätten kommit harklade han sig Jag kollade upp på honom och fattade att något var fel.
– Vad är det, älsk? frågade jag och såg bekymrat på honom.
– Jag... jag har älskat med någon annan, mumlade han skyldigt. Jag suckade. En liten incident med grannflickan eller något liknande brydde jag mig inte om. Det spelade väl ingen roll? Alla kunde trampa med foten i klaveret, eller vad det nu kallas. Jag log ett ljuvt leende mot honom.
– Ingen fara, älskling, det är sånt som händer, sa jag. Han stirrade förvånat på mig.
– Nej, nej nej! Det är inte så... jag-jag har, svamlade han.
– Du har? sa jag. Han tog ett djupt andetag.
– Jag har inte bara älskat, jag har träffat en annan...


Just The Way You Are - del 26

Jag slängde tidningen på balkongens trägolv och stirrade ut i luften. När jag skulle gå in igen såg jag att min mobil låg på bordet. Jag måste ha glömt den här ute igår. Nu skulle jag ta en joggingtur, sedan skulle jag duscha och efter det slappa och ta det lugnt. Men när jag kom hem blev dagen mycket mer lärorik än så... Justine:
När jag kom hem var det en massa paparazzis överallt. Först tänkte jag att de vill prata med mig, jag var ju trots allt en huvudnyhet i In Touch. Men när jag kom fram till den stora porten såg jag flera polisbilar och några ambulanser också. Jag blev väldigt nyfiken, men jag ville inte gå dit så som jag såg ut nu; jag hade på mig ett vitt linne och grå joggingbyxor med håret uppsatt i en hästsvans. Jag skyndade mig in, tog en snabb dusch, fixade till mig, bytte om och sprang ner till porten, tog ett djupt andetag och gick ut i lugnt tempo. Polisbilarna stod och kvar och det var mycket mer paparazzis än förut. Jag låtsades gå förbi och stannade upp och gjorde ett förskräckt läte som fick några paparazzis att vända sig om. De såg på mig i några sekunder. Sedan attackerade de mig av frågor om intervjun i In Touch Weekly, vad jag gjorde här, och en massa annat. Jag svarade så gott jag kunde. Till sist blev jag för nyfiken och frågade, ganska lugnt: – Vad är det som har hänt?
– En man vid namn James Color har försökt livet av sig, svarade en paparazzi och tog flera bilder på mig. En polisman kom fram till mig och föste undan alla paparazzis. 
– Känner du James? frågade han och såg allvarligt på mig.
– Nej, det gör jag inte, svarade jag och såg honom stadigt i ögonen. Polismannen nickade.
– Varför gjorde han det? undrade jag.
– Jag ska egentligen inte berätta, men…, började polisen. Jag såg nyfiket på honom.
– Hans flickvän Alyssa hade tydligen gjort slut. James tog det väldigt hårt och..., han gjorde en paus och nickade mot platsen där James landat efter att ha hoppat ner från taket. Jag nickade sakta.
– Kommer han att överleva? undrade jag försiktigt. Polisen ryckte bara på axlarna. Sedan skakade han hand med mig och gick iväg. Jag stod kvar och stirrade efter honom. Han var faktiskt het. Jävligt het, faktiskt. Snygg och lång med breda axlar och en massa muskler. Hoppas han kommer tillbaka, tänkte jag och fnittrade för mig själv. Jag vände mig om för att gå upp till min lägenhet. Jag möttes av säkert 100 paparazzis som kastade sig över mig och skrek frågor om varför jag sagt att jag var gravid fast jag inte var det och en massa annat. En paparazzi knuffade mig så att jag föll omkull och slog huvudet i trottoarkanten. Det var inte så farligt, men det gjorde ont och jag höll mig för huvudet.
– KVINNAN BLÖDER! skrek en annan paparazzi och flera hängde på. Jag såg på mina händer som var blodröda.
– HJÄLP! skrek jag panikslaget. Den snygge polisen kom gående mot mig med snabba steg. Han lyfte upp mig och bar mig till närmsta ambulans. De lyfte in mig och åkte till akuten. Polisen satt och höll mig i handen. Jag log av välbehag. När vi kom fram till akuten sydde de mitt huvud, åtta stygn blev det. Jag fick åka med polisen tillbaka i hans coola polisbil. Han log mot mig och parkerade vid något som liknade ett hotell.
– Vart ska vi? frågade jag och fnittrade.
– Vill du... följa med mig upp på rummet? sa han och nickade mot hotellet.
– Bor du på hotell? utbrast jag förvånat.
– Nej, men vi kans säkert boka ett rum, sa han och blinkade med ena ögat. Det räckte för att jag skulle följa med honom upp på rummet, älska och sedan få skjuts hem. Vi bytte nummer och lovade att höras igen. Jag var nästan 100% säker på att vi aldrig skulle träffas igen och blev därför överraskade när han ringde och bjöd ut mig.
– Hej, Justine! Det är jag, Brandon, sa han glatt.
– Hej! utbrast jag förvånat. Vi pratade en stund och det slutade med att han bjöd ut mig. Vi åt middag på någon restaurang, sedan åkte vi hem till mig och älskade. Vi började dejta, och det höll i flera veckor. Han var mitt längsta och lyckligaste förhållande någonsin. Jag tänkte inte ens på Kevin längre!

Satine:
Tre månader senare
Jag och Peter hade varit tillsammans i snart ett år nu. Vi hade ett bra förhållande. Jag älskade honom verkligen.
Tilliten var mycket bättre än tidigare. Idag skulle vi ut och äta på någon flott restaurang tillsammans med Evelina och hennes pojkvän Jonas. Vi träffades utanför och gick in tillsammans. Evelina och Jonas hade något viktigt att berätta.
– Jo, det är så här, började Evelina. Hon hann inte längre innan en servitör kom för att ta våra beställningar.
– Ska vi ta varsitt glas rött? frågade Peter. Evelina och Jonas växlade blickar.
– Nej, jag avstår ikväll, sa Evelina och såg på mig. Då förstod jag. Evelina väntade barn.


Delägare sökes!

Hejhej! I nuläget letar jag efter en delägare till bloggen! jag vill inte skriva själv och om jag inte hittar någon som också vill skriva kommer bloggen att läggas ner när jag slutar skolan och sommarlovet börjar.

Krav
* Du måste kunna beskriva känslor
* Du måste uppdatera minst 4-6ggr i veckan
* Helst ska du vara minst 11år

Om du är intresserad, maila: gongsan@live.se


Just The Way You Are - del 25

Inget klick, hon hade glömt att lägga på. Jag skulle precis göra det när jag hörde Kevins röst: – Vem var det? frågade han. 
– Ditt ex, svarade hon. Jag tryckte på "spela in samtalet". 
– Vilket? frågade han. 
– Justine, tjejen som ljög och strulade med andra killar bakom din rygg, sa hon och skrattade falskt. 
– Jaså, den slampan? Henne bryr jag mig inte ett skit om, sa han och skrattade skadeglatt. Det stack till i mitt hjärta.
– Nu vill jag bara bry mig om dig, viskade han och hon fnittrade. 
– Då bryr vi oss om varandra, sa hon och det lät som om någon drog den andre över sig. 
– Ska vi... du vet? mumlade Kevin och kysste henne. 
– Gärna, viskade hon och fnittrade. Jag kände hur mitt hjärta slog snabbare och snabbare. 
– Här på soffan eller i sovrummet? viskade han och kysste henne. 
– Här och nu, sa hon och fnittrade. 
– Först måste du lova mig en sak, viskade han. 
– Vad? undrade hon. 
– Bryt all kontakt med Justine...Satine:
Jag och Peter satt i en beställd limousin på väg mot Hawaiis flygplats. Ron skulle möta oss där.
Vi skulle flyga privatplan till Los Angeles. Peter och en massa andra artister skulle välgörenhetskonsert i morgon kväll.
Klockan var något med fyra på morgonen. När vi kom till flyplatsen var det fullt av paparazzis överallt! Vi tog oss förbi de med hjälp av Ron och några andra livvakter. När vi äntligen kommit ombord på flyplanet slog vi oss till rätta. Jag och Peter satt bredvid varandra. Jag lutade mig mot hans axel och somnade efter några minuter.

– Älskling, vakna, sa någon och skakade mig lätt. Jag öppnade ögonen sakta och möttes av Peters underbara leende.
– Va? mumlade jag sömnigt och gäspade stort.
– Vi är framme, sa han och log. Jag nickade och reste mig sakta upp. Vi sträckte på oss och klev sedan av planet.
Vi tog oss förbi några nyfikna paparazzis och satte oss i en svart limousin. Ron startade motorn och började köra.
Det märktes att han var trött, men både han och Peter påstod att hotellet låg så nära att några minuters bilkörning inte skulle göra så mycket.

Efter några minuter parkerade Ron limousinen och öppnade dörren åt mig och Peter. Jag tackade honom med ett leende. Vi började gå mot hotellet där vi skulle bo. Vi var tillbaka igen. På hotellet där jag och Peter lärde känna varandra. På hotellet där alla minnen flammade upp igen. Jag såg på Peter. Han kollade mot hotellet och gäspade.
– Vi ska bo på det här i en vecka, sa han och log. Jag nickade sakta. Vi checkade in på hotellet och fick nyckelkortet till vår svit. Den bestod av ett kök, ett vardagsrum, ett badrum, två sovrum, en jacuzzi, en balkong och en hall med garderober där man förmodligen skulle hänga in sina ytterkläder. Vi gick in och började göra oss hemmastadda.
Vi alla gick och la oss nästan direkt. Jag och Peter i det ena sovrummet och Ron i det andra.

Justine:
När jag vaknade dagen efter var klockan 14:45. Jag tänkte tillbaka på gårdagen och fick rysningar.
Jag hade allt inspelat, deras... älskande och relationssnack. Det var så äckligt perfekt alltihopa! De var så jävla perfekta för varandra. Eller de hade varit, rättade jag mig själv. Om Stacey varit äkta, men det var hon inte.
Jag insåg det igår, och idag hade hon skickat ett sms till mig: Vi bryter all kontakt. Jag vill satsa på min Kevin, och då kan jag inte umgås med dig längre, TTYN
Jag raderade smset och hennes kontaktuppgifter också. Jag klev upp och gick ut till köket i vad jag hade på mig, linne och trosor. Jag bredde en macka med ost i förbifarten och gick sedan ut till balkongen. Jag satte mig där ute och åt min frukost i lugn och ro medan jag läste den senaste In Touch Weekly. Jag satte mackan i halsen och tappade det som var kvar av den nerför alla tre våningar när jag såg omslaget. Det var en stor bild på Bruno och en liten bild på mig. "Justine var aldrig gravid” – Bruno Mars påstår att hans ex-flickvän Justine Sender inte är gravid! stod det med stora flotta bokstäver. Jag bläddrade efter artikeln och fann den snabbt på första sidan, alltså efter registret. 

"JUSTINE VAR ALDRIG GRAVID" – EXPOJKVÄNNEN BRUNO MARS REDER UT ALLT!
I tidigare nummer fick ni en smaskig intervju med Justine Sender, mamman till Peter Gene Hernandez – också känd som Bruno Mars – barn. Han berättar att hans före detta flickvän bara hittat på allt för att bli känd och att barnet egentligen inte finns.

Hur träffades du och Justine?
– På en konsert i Los Angeles.

I intervjun med Justine sa hon att det var kärlek vid första ögonblicket för henne, men inte för dig, stämmer det?
– Justine är bra på mycket, som att ljuga, bedra och överdriva. Jag håller inte med henne, för mig var det kärlek vid första ögonkastet, inte för henne...

Varför tog det slut?
– Hon var otrogen och ljög ihop en massa saker om allt och alla.

Hur vet du att hon var otrogen?
– Vi hade pratat med varandra i telefon dagen då jag upptäckte det hela. Hon sa att hon var "krasig" och skulle stanna hemma och vila hela dagen. Jag ville överraska henne och åkte därför till hennes lägenhet utan att säga något. Jag tänkte pyssla om min tjej. Jag såg när hon bjöd in en kille vid namn Kevin, resten är historia.
Jag kom in till lägenheten, hon och Kevin drack vin och gick sedan till sängs...

Hur reagerade dem när de förstod att de var upptäckta?
– Det vill du inte veta...

Hur vet du att hon inte är gravid?
– Hon gick ut och sa att hon var gravid  och att vi gått skilda vägar när det egentligen inte var så.
Efter artikeln var vi tillsammans lite från och till. Men det finns en gräns... hennes lögner och otrohet blev gränsen i det här fallet. Hon berättade att hon inte var gravid, men hon tyckte att medierna kunde få tro att hon var det iallafall!

Har du någon kontakt med henne i nuläget?
– Ingen alls, faktiskt.

Stämmer det att du dejtar Satine Sweetheart?
– Det stämmer och hon är en riktig sweetheart.

Så slutar intervjun. Vi kommer säkert att få höra mer om Bruno Mars. Kanske om några år när han förlovat sig med sin så kallade "sweetheart" till flickvän...

Jag slängde tidningen på balkongens trägolv och stirrade ut i luften. När jag skulle gå in igen såg jag att min mobil låg på bordet. Jag måste ha glömt den här ute igår. Nu skulle jag ta en joggingtur, sedan skulle jag duscha och efter det slappa och ta det lugnt. Men när jag kom hem blev dagen mycket mer lärorik än så...


Just The Way You Are - del 24

Peter fortsatte ringa hela kvällen och jag fortsatte klicka på upptaget eller inte svara alls. Kunde han inte bara ge upp?! Jag var så jävla trött på players som honom! Han hade snackat så jäkla mycket skit om Justine och henne otrohetsaffärer, men han verkade räkna sig själv till de bättre! När jag hört min ringsignal alldeles för många gånger svarade jag.
– Vad vill du?! Kan du sluta störa?! sa jag kyligt.
– Hur fick du reda på att jag träffade Justine? frågade han olyckligt. Jag suckade.
– Hon råkade ringa upp, sa jag tyst. Det blev tyst en stund. Sedan tog han till orda igen.
– Snälla, ge mig en chans! Jag har avslutat allt som har med Justine att göra nu! Hon har redan förstört alldeles för mycket! Snälla, snälla, snälla ge mig en ny chans! kved han.
– Jag ska fundera på saken, mumlade jag och såg hans underbara leende framför mig.
– Tack! Jag älskar dig faktiskt, även om du inte tror mig, sa han och jag kände hur jag fick fjärilar i magen.
– Jag älskar dig också..., viskade jag tyst. Sedan la jag på. Jag läste en stund, sedan letade jag efter mitt bokmärke. Jag hittade det inte, men det spelade ingen roll, jag hade fått en idé. Jag rotade i min väska efter papper och penna. Jag rev loss en pappersbit från mitt anteckningsblock och skrev PS I still love you. Jag la in det i min bok och satt och kollade på orden ett tag. Jag menade det verkligen. Jag älskade honom. Peter:
När jag vaknade dagen efter hade jag sovit i kanske elva timmar. Jag suckade nöjt, inget var härligare än att få sova ut ordentligt. Jag kastade en blick på digitalklockan som stod på nattygsbordet, 11:23. Jag klev upp och klädde på mig, tog en dusch och åt frukost. Sedan gjorde jag mig iordning innan jag ringde Satine.
– Hej! svarade hon glatt.
–Hej, sötnos! sa jag och log för mig själv.
– Hej... vad ska jag kalla dig? sa hon och skrattade till.
– Kalla mig vad du vill, förutom Brunis, svarade jag.
– Okej, shawty, sa hon och jag kunde se henne vackra leende framför mig.
– Kommer du över? frågade jag.
– Okej, kan jag komman nu? frågade hon glatt.
– Okej, sa jag och la på. Ungefär tio minuter senare ringde hördes ett meddelande på en "display" som jag beställt. Den satt i hallen. Jag skyndade dit och såg Satine på skärmen.
– Hej, shawty! sa hon och skrattade. Nu är jag här, kan du komma och öppna? Jag klickade på en grön knapp. Hon log och öppnade den stora porten. Jag hörde steg i trappan och efter några sekunder ringde det på ytterdörren.
– Hej! sa jag när jag öppnade dörren. Hon slog armarna om mig och vi kramades länge.
– Förlåt, viskade hon och fick tårar i ögonen.
– Förlåt för vad? frågade jag förvånat.
– Förlåt för att jag bara stack, vi borde ha pratat först, viskade hon och några tårar rann nerför hennes kinder.
– Det gör inget, älskling! sa jag och kramade henne hårdare. Hon såg på mig och kysste  mig ömt. Jag besvarade hennes kyss och drog in henne i lägenheten. Vi satte oss ner i soffan  och började prata. Jag berättade allt om Justine, hur dum jag hade varit när jag utelämnat Satines känslor och bara tänkt på mig själv, ja, allt det där.
Hon förstod så bra, och när vi var klara var vi tillsammans igen. På riktigt.

Justine:
Ett halvår senare.
Jag satt hemma i min lägenhet och tänkte på vad som hänt det senaste halvåret. Jag och Satine hade tappat all kontakt. Jag vill inte ha med henne att göra och hon tyckte förmodligen detsamma. Men det sket jag i. Jag var ursinnig egentligen, hur kunde hon bara ta min Brunis ifrån mig?! Okej, jag hade förmodligen förfört alla hennes killar, men no big deal? Det här var en helt annan sak! Det var hon som tog honom ifrån mig, inte jag som tog honom ifrån henne. Skitsamma, jag hatar henne! Hon är en jävla bitch! Jag orkade egentligen inte bry mig, det jag tänkte mest på var nog Kevin. Jag hade inte hört från honom sedan dagen när vi stod där på trottoaren. Skulle jag vara helt ärlig saknade jag honom. Hans beröring gjorde mig knäsvag. När hans perfekta läppar nuddade mina fick jag fjärilar i magen. Jag gick ut till balkongen och ringde Stacey.
– Stacey pratar, svarade hon. Jag tyckte mig höra lite irritation, varför visste jag inte.
– Hej, gumsi! Det är jag! utbrast jag.
– Åh, hej, sa hon lite besvärat. Vad var det med henne? Hade något hänt?
– What´s up with my gurl? sa jag och fnittrade. Den meningen var vår "tröstmening", den hade använts ofta och gjorde det fortfarande.
– Du stör faktiskt nu, sa hon och försökte kväva en suck.
– Någon har vaknat på fel sida? sa jag skämtsamt och skrattade. Hon sa inget.
– Hallå? Vad gör du då? sa jag tillslut.
– Jag... har besök, mumlade hon. Jag fnittrade. Ordet "besök" var ungefär samma sak som "jag ska strula med en kille nu, du ringer olämpligt".
– Jaså, och namnet var? undrade jag och fnittrade.
– Jag-jag kan inte säga, mumlade hon. Jag gapade stort. Vi berättade ju allt för varandra!
– VEM ÄR DET?! skrek jag upprört.
– Okej! Take it easy! utbrast hon och suckade så där irriterande, som hon bara gjorde när hon tyckte att jag var omogen och dryg.
– Du har hört namnet förr, mumlade hon. Jag blev väldigt chockad. Stacey brukade aldrig ta mina gamla rester av killar! Det var alltid jag som förförde hennes killar, eller hennes one night-stand.
– Det är..., hon gjorde en lång paus. Jag hade kunnat döda henne.
– Kevin, fortsatte hon med stadig röst. Det var som ett hårt slag i magen.
– Mitt ex?! utbrast jag.
– Ja, ditt ex, men nu är han min pojkvän, svarade hon stöddigt.
– Sedan när?
– Älskling hur länge har vi dejtat? ropade hon.
– Två månader, sötnos! svarade en manlig röst. Min Kevin. Min före detta Kevin.
– Sedan två månader tillbaka, svarade hon. Det blev tyst en stund.
– Hallå? sa jag.
– Jag är kvar, men jag måste lägga på nu! sa hon och jag hörde att telefonen lades ner på något, förmodligen ett bord. Inget klick, hon hade glömt att lägga på. Jag skulle precis göra det när jag hörde Kevins röst: – Vem var det? frågade han. 
– Ditt ex, svarade hon. Jag tryckte på "spela in samtalet". 
– Vilket? frågade han.
– Justine, tjejen som ljög och strulade med andra killar bakom din rygg, sa hon och skrattade falskt.
– Jaså, den slampan? Henne bryr jag mig inte ett skit om, sa han och skrattade skadeglatt. Det stack till i mitt hjärta.
– Nu vill jag bara bry mig om dig, viskade han och hon fnittrade.
– Då bryr vi oss om varandra, sa hon och det lät som om någon drog den andre över sig.
– Ska vi... du vet? mumlade Kevin och kysste henne.
– Gärna, viskade hon och fnittrade. Jag kände hur mitt hjärta slog snabbare och snabbare.
– Här på soffan eller i sovrummet? viskade han och kysste henne.
– Här och nu, sa hon och fnittrade.
– Först måste du lova mig en sak, viskade han.
– Vad? undrade hon.
– Bryt all kontakt med Justine...


Just The Way You Are - del 23

Tillslut stannade den till vid ett stort hus. Jag tog en bild på huset och kollade på så sätt upp adressen. Jag klev snabbt ut ur bilen och såg mig omkring. Det såg ut att vara en lyxvilla. Jag smög in på tomten och letade efter Peter. Jag hörde röste som kom närmare och närmare. Jag kastade mig in bakom en buske. Några sekunder senare kom en man och en kvinna, båda i svarta kläder, gående in mot huset. Mannen hade ett stadigt tag om Peters båda handleder. De stannade vid ytterdörren. Jag smög fram till altanen och gömde mig bakom en annan buske. När jag kikade fram såg jag att Peter kollade på mig. Han log och gav mig ett snabbt ögonkast, för att liksom förtydliga att han sett mig. Jag nickade mot honom. Kvinnan slog in en kod och ett litet klickande ljud hördes. Hon öppnade dörren och gick in. Peter visade koden med sina fingrar, 4-6-8-7. Jag nickade och väntade en stund innan jag smög fram till dörren. Jag slog in koden och det klickande ljudet avslöjade att dörren var upplåst. Jag öppnade den försiktigt och smög in. Jag kom in till en stor hall med en massa garderober. Jag smög in på närmaste toalett, låste dörren och ringde polisen. De svarade och jag berättade vad som hänt och adressen hit. När jag låste upp och öppnade dörren fick jag se ett bekant ansikte...Ron:
Där stod Peter. Han var ensam.
– Hej, viskade han och gick in till badrummet. Jag följde efter och han låste dörren.
– Hej, sa jag och satte på kranen till handfatet, så att de inte skulle höra att vi var två härinne.
– Hur hittade du mig? frågade Peter och satte sig på toalettlocket.
– Justine talade om vilket registreringsnummer limon hade och när jag kom ut på motorvägen var den framför mig, svarade jag och kollade på vattnet som forsade ut ur kranen.
– Det är ingen fara, allt jag behövde göra var att ge henne tre autografer; en på ett papper, en på armen och en på pannan. Och så ville hon ta en bild med oss tillsammans, men det blev säkert 20! Hon sa att hon skulle rama in allt och att jag kunde åka hem nu, sa han och skrattade.
– Jag har ringt polisen, mumlade jag. Han stirrade förvånat men glatt på mig.
– Är det sant?! Jag skulle precis göra det! utbrast han och skrattade till. Jag nickade.
– De borde vara här närsomhelst, svarade jag och såg ut genom ett blästrat fönster. Mycket riktigt, jag hörde käbbel inifrån något rum och en tjej som skrek och gapade.

Alyssa:
James och jag låg i soffan, kollade på någon serie som hette något med 2½ women, eller något sådant.
Peter hade gått på toaletten, jag hade sagt att han kunde åka hem nu, när jag hade fått vad jag ville.
Plösligt attackerade James mig med kyssar. Jag besvarade de och han la sig på mig. Vi kysstes passionerat och båda blev mer och mer upphetsade. Plötsligt knackade det på ytterdörren. Jag suckade högt ch såg på James. Han nickade och gick bort till hallen. Jag hörde att han pratade med någon i hallen. Sedan ett rop på hjälp. Jag reste mig snabbt upp och sprang ut till hallen. Där stod tre poliser. De hade satt handbojor på James. Han kollade sorgset på mig.
– Vafan gör ni med min man?! skrek jag panikslaget och började slåss, som en ren impuls. Jag insåg snabbt att det var ett misstag för det grep mig också. Fan, fan fan fan fan!

Peter:
Jag och Ron hade låst upp och gått ut ur badrummet. Vi kom i perfekt tid, om vi hade velat se på när Alyssa bitch slapade en polis för att sedan bli gripen, vilket gjorde att hon skrek ännu mer.
– Vafan, Peter! skrek hon argt. Jag skakade bara på huvudet.
– JAMES! skrek hon och försökte slita sig loss. Poliserna höll henne i ett fast grepp.
– Vad har vi gjort?! skrek hon och såg på poliserna med hat i blicken.
– Ni kidnappade Peter Gene Hernandez, svarade en polis. Det räcker nog för att ni ska bli gripna och följa med till häktet, sa en polis och drog med henne till polisbilen. Hon fick sätta sig i bilen och en polis åkte iväg med dem, medan två stannade kvar och förhörde oss. Vi förklarade och sedan fick vi åka hem. Ron släppte av mig vid portingången och väntade tills jag hade gått in innan han åkte iväg. När jag kom upp till mina ungkarlslya bestämde jag mig för att slå Satine en signal. Hon hade bara försvunnit den där dagen, utan att berätta varför. Hon hade inte svarat när jag ringt heller. Den här gången svarade hon på tredje signalen: – Vad vill du? frågade hon bittert. Jag blev förvånad över hennes tonfall.
– Varför så upprörd? frågade jag. Hon suckade och det blev tyst en stund. Sedan sa hon: – Som om du inte visste.
– Visste vadå? utbrast jag förvånat. Ännu en tystnad.
– Tro inte att jag är dum i huvudet! Jag har fått bevis på att du fortfarande har känslor för Justine! utbrast hon.
– Kan du inte komma över? Vi måste prata om det här, när var jag med Justine, sa jag lugnt, även fast jag visste mycket väl. Vad jag inte visste var hur hon kunde veta. Vem hade sagt det till henne?
– Om det är så viktigt får du komma hit, sa hon kyligt.
– Var bor du då? undrade jag. Då hörde jag hur det pep i luren, hon hade lagt på.

Satine:
Peter fortsatte ringa hela kvällen och jag fortsatte klicka på upptaget eller inte svara alls. Kunde han inte bara ge upp?! Jag var så jävla trött på players som honom! Han hade snackat så jäkla mycket skit om Justine och henne otrohetsaffärer, men han verkade räkna sig själv till de bättre! När jag hört min ringsignal alldeles för många gånger svarade jag.
 – Vad vill du?! Kan du sluta störa?! sa jag kyligt.
– Hur fick du reda på att jag träffade Justine? frågade han olyckligt. Jag suckade.
– Hon råkade ringa upp, sa jag tyst. Det blev tyst en stund. Sedan tog han till orda igen.
– Snälla, ge mig en chans! Jag har avslutat allt som har med Justine att göra nu! Hon har redan förstört alldeles för mycket! Snälla, snälla, snälla ge mig en ny chans! kved han.
– Jag ska fundera på saken, mumlade jag och såg hans underbara leende framför mig.
– Tack! Jag älskar dig faktiskt, även om du inte tror mig, sa han och jag kände hur jag fick fjärilar i magen.
– Jag älskar dig också..., viskade jag tyst. Sedan la jag på. Jag läste en stund, sedan letade jag efter mitt bokmärke.
Jag hittade det inte, men det spelade ingen roll, jag hade fått en idé. Jag rotade i min väska efter papper och penna.
Jag rev loss en pappersbit från mitt anteckningsblock och skrev PS I still love you. Jag la in det i min bok och satt och kollade på orden ett tag. Jag menade det verkligen. Jag älskade honom.


Just The Way You Are - del 22

– Har du sett Peter? frågade jag. Hon grät så mycket att hon hulkade.
– J-jj-a, snyftade hon högt.
– När? undrade jag. Hon tog ett djupt andetag och såg på mig.
– Han kom på mig med att vara otrogen. Jag blev tagen på sängen, bokstavligen. Han vill aldrig se mig igen! Det vill inte Kevin heller! Jag hatar det här! Bruno hoppade in i en limo och åkte iväg för en stund sedan. Jag trodde det var hans limo, är det du som kör den? sa hon och kollade på mig. Jag nickade.
– Vet du vad registreringsnumret var? undrade jag och såg på henne. Hon sken upp.
– Det gör jag faktiskt! utbrast hon stolt. Vet du varför? fortsatte hon.
– Nej, varför? sa jag.
– Det var mina initialer; JSS! Justine Selen...
– Bra! Kommer du ihåg siffrorna? avbröt jag ivrigt.
– Ja, det var skitenkelt; 123! utbrast hon malligt. Jag nickade.
– Jag måste sticka nu, men tack för hjälpen! sa jag och skyndade mig till bilen. Hon såg förvånat på mig. Jag startade motorn och körde iväg med ilfart. Jag var tvungen att hitta honom, jag kände Peter tillräckligt väl för att veta att han aldrig skulle åka med någon främmande människa. I samma ögonblick som jag svängde ut på motorvägen såg jag en limousin med registreringsnumret JSS 123...Ron:

Jag tvivlade inte en sekund och började stalka bilen. När motorvägen tog slut svängde bilen in på en annan väg och fortsatte åt höger, sedan åt vänster, rakt fram, växla fil, in i en rondell, rakt fram på en grusväg, åt höger, åt vänster, rakt fram, uppför en backe, nerför backen...

Alyssa, en av kidnapparna:
– Jag tror den där vita limon förföljer oss, sa jag och såg på Peter. Jag fattade inte riktigt att vi hade klarat det.
Jag och min pojkvän James hade kidnappat min största idol, Peter Gene Hernandez! Det hade inte varit svårt att få James att gilla idén; James hade, som alltid, frågat om jag ville ha något. Jag hade berättat vad jag ville ha, Bruno Mars. Eftersom James älskar och gör allt för mig, lovade han att fixa så att jag fick träffa Peter. Efter flera misslyckade idéer kom jag på det! Vi skulle kiidnappa honom! James tvekade inte en sekund när jag föreslog det, han gör trots allt vad som helst för mig. Det är tack vare honom som jag sitter knappt 10 centimeter från min största idol någonsin!
– Nej, bilen ska nog bara samma väg som oss, sa James lugnt och tutade. Jag suckade, ibland var James så korkad så det fanns inte på kartan! Jag såg att Peter kollade ut mot limon som åkte bakom oss, han suckade uppgivet. Jag fattade inte riktigt. Borde han inte vara överlycklig över att ett av hans fans gillar honom så jävla mycket att hon måste kidnappa honom?

Peter:
När jag såg den vita limousinen fylldes jag av hopp! Det var Ron, det var Ron som satt i förarsätet och körde med ögonen fokuserade på vägen och limousinen. Jag suckade uppgivet, även om jag var så hoppfull som en människa kan bli. Men jag ville inte att Alyssa, som mitt galna fan hette, skulle misstänka något. Hon log smickrande mot mig, men jag himlade bara med ögonen och vände bort blicken. I ögonvrån kunde jag se besvikelsen i hennes ögon. Jag log skadeglatt för mig själv. Lite kul borde jag ändå få ha...

Ron:
Tillslut stannade den till vid ett stort hus. Jag tog en bild på huset och kollade på så sätt upp adressen. Jag klev snabbt ut ur bilen och såg mig omkring. Det såg ut att vara en lyxvilla. Jag smög in på tomten och letade efter Peter. Jag hörde röste som kom närmare och närmare. Jag kastade mig in bakom en buske. Några sekunder senare kom en man och en kvinna, båda i svarta kläder, gående in mot huset. Mannen hade ett stadigt tag om Peters båda handleder. De stannade vid ytterdörren. Jag smög fram till altanen och gömde mig bakom en annan buske. När jag kikade fram såg jag att Peter kollade på mig. Han log och gav mig ett snabbt ögonkast, för att liksom förtydliga att han sett mig. Jag nickade mot honom. Kvinnan slog in en kod och ett litet klickande ljud hördes. Hon öppnade dörren och gick in. Peter visade koden med sina fingrar, 4-6-8-7. Jag nickade och väntade en stund innan jag smög fram till dörren. Jag slog in koden och det klickande ljudet avslöjade att dörren var upplåst. Jag öppnade den försiktigt och smög in. Jag kom in till en stor hall med en massa garderober. Jag smög in på närmaste toalett, låste dörren och ringde polisen. De svarade och jag berättade vad som hänt och adressen hit. När jag låste upp och öppnade dörren fick jag se ett bekant ansikte...


Just The Way You Are - del 21

– Älsk, ska vi gå in till sovrummet? sluddrade hon. De hade druckit upp hela flaskan och öppnat en ny.
– Kom, svarade han och drog ner henne i soffan. De började kyssas vilt och passionerat. Jag såg på dem så intensivt att jag fick ont i ögonen. Det hade jag nog fått iallafall, för det gjorde ont i hela mig. Speciellt i hjärtat. jag kollade på Justine och noterade att hon hade sina ögon slutna. Varför hade hon det när hon kysste honom men inte mig?
De drog sig in till sovrummet. Jag smög mot sovrummet och kikade försiktigt in. Justine satt grensle över Kevin och lutade sig ner till honom. Hon gav honom en kyss som verkade göra honom ännu mer upphetsad för han stönade och tryckte henne intill sig. Jag plockade fram min iPhone ur fickan och började filma scenen som pågick framför mig. Sedan sprang jag ut till hallen, men ändrade mig och vände mig om. Nu skulle jag ställa till med en scen. Jag öppnade ytterdörren försiktigt och smällde igen den hårt. Sedan ropade jag Justines namn. Hon svarade inte. Jag sprang in till hennes sovrum och de höll fortfarande på. 
– Jävla hora! skrek jag. Hon stelnade till och slet sig ur Kevins starka armar. Hon reste sig häftigt upp och såg på mig. Kevin stirrade förvånat på mig, på Justine, på oss. 
– Bruno! Lämna mig inte! skrek hon och slog sina armar runt mig. Jag suckade och knuffade undan henne. Hon vacklade bakåt och stirrade på mig med stora ögon. 
– Jag vill aldrig se dig igen! skrek jag och rusade ut ur lägenheten och ringde Ron. Han skulle hämta mig inom fem minuter. Jag väntade utanför. Justine kom springande. Hon slog armarna om mig. 
– Snälla lämna mig inte..., viskade hon.
Peter:

Vafan var det med den här tjejen?! Hon var ju helt jävla sinnessjuk! Jag knuffade undan henne hårt. Hon vacklade tillbaka och stirrade förvånat på mig. Jag hörde en smäll från den stora porten. Kevin kom utrusande. Han trixade med sin gylf som verkade ha fastnat, och han verkade väldigt upprörd.
– Vafan, Justine! skrek han och sprang iväg.
– Kevin, vänta! ropade hon och sprang efter honom. Han stannade och såg på henne med en kall blick.
– Du är fan sinnessjuk! Du är väl inte gravid heller, antar jag?! skrek han och slog till henne.
– Vad gör du?! Jag älskar dig! Du är pappan till barnet! utbrast hon förtvivlat. Han såg på henne med hat i blicken.
– Du drack, mumlade han och vände sig om för att gå. Hon tog tag i hans arm.
– Okej, jag är inte gravid, men du behöver inte lämna mig för det! sa hon vädjande. Han skakade på huvudet.
– Släpp mig. Lämna mig i fred. Jag vill aldrig mer se dig igen! sa han och vred sig loss. Sedan rusade han iväg.
Hon såg länge efter honom. Jag suckade och såg ut mot vägen. Ron hade parkerat limousinen på andra sidan gatan. Jag gick över, öppnade dörren och hoppade in. Någon tog tag i mig och satte en bit silvertejp på min mun.
– Nu har vi honom! väste personen och jag såg att en kvinna i svarta kläder vände som om i förarsätet. 
Jag kollade försiktigt upp mot personen som fortfarande höll i mig. Det var en man i svarta kläder. 
– Perfekt, sa kvinnan och log skadeglatt mot mig. Hon satte sig framför mig på golvet och granskade mig. 
– Jag är Alyssa Brown, sa hon och log hotfullt. Jag nickade. Hon väntade tills mannen hade satt sig i förarsätet, startat bilen och börjat köra innan hon fortsatte. 
– Jag är ett av dina största fans, men jag har insett att jag aldrig kommer få dig om jag inte fångar dig, sa hon. 
– Nu har du iallafall fångat mig, bokstavligen, mumlade jag bakom tejpen. Hon såg på mig och drog bort den. 
– Det här är olagligt! HJÄLP! skrek jag så högt jag kunde. Hon slog handen för min mun och hyssjade åt mig. 
Vafan skulle jag göra?! Jag var fast i en bil med ett galet fan och... en främmande man.

Justine:
Jag ville bara dö... allt var förstört! Varför hade jag druckit?! Nu hade jag ingen Brunis, men inte heller någon Kevin. Jag hade ingen. Jag började storgråta mitt på gatan. Bara så där. Jag visste att jag kunde hitta en ny kille hur lätt som helst, men av någon anledning kände jag speciellt för Kevin. Han betydde något för mig. Varför visste jag faktiskt inte. Jag såg att Bruno hoppade in i en limo med ett registreringsnummer som jag, konstigt nog, la på minnet. Limon startades och körde snabbt iväg. Jag tänkte på registreringsnumret; JSS 123. Världens enklaste! 
123 skulle vilken människa som helst ha kommit ihåg, och JSS var mina initialer. Jag hette ju Justine Selena Sender... 

Ron:
Jag parkerade den vita limousinen vid trottoarkanten. Jag väntade och väntade. Han kom inte. Plösligt såg jag ett bekant ansikte, Justine stod på gatan och grät. Jag klev ut ur bilen och låste den. Sedan gick jag fram till henne.
– Hej, sa jag. Hon såg på mig. Sedan kastade hon sig i min famn och grät ut. Det var nog en impuls.
– Har du sett Peter? frågade jag. Hon grät så mycket att hon hulkade.
– J-jj-a, snyftade hon högt.
– När? undrade jag. Hon tog ett djupt andetag och såg på mig.
– Han kom på mig med att vara otrogen. Jag blev tagen på sängen, bokstavligen. Han vill aldrig se mig igen! Det vill inte Kevin heller! Jag hatar det här! Bruno hoppade in i en limo och åkte iväg för en stund sedan. Jag trodde det var hans limo, är det du som kör den? sa hon och kollade på mig. Jag nickade.
– Vet du vad registreringsnumret var? undrade jag och såg på henne. Hon sken upp.
– Det gör jag faktiskt! utbrast hon stolt. Vet du varför? fortsatte hon.
– Nej, varför? sa jag.
– Det var mina initialer; JSS! Justine Selen...
– Bra! Kommer du ihåg siffrorna? avbröt jag ivrigt.
– Ja, det var skitenkelt; 123! utbrast hon malligt. Jag nickade.
– Jag måste sticka nu, men tack för hjälpen! sa jag och skyndade mig till bilen. Hon såg förvånat på mig.
Jag startade motorn och körde iväg med ilfart. Jag var tvungen att hitta honom, jag kände Peter tillräckligt väl för att veta att han aldrig skulle åka med någon främmande människa. I samma ögonblick som jag svängde ut på motorvägen såg jag en limousin med registreringsnumret JSS 123...


Just The Way You Are - del 20

När jag vaknade hade jag världens huvudvärk. Jag såg mig omkring. Justine låg med huvudet mot mitt bröst och sov. Nu mindes jag, jag och Justine hade under gårdagskvällen, sedan hade vi åkt hem till henne och strulat runt lite. Jag kastade en blick på klockan, 13:43. Herregud! Satine! Jag flög upp ur sängen och drog snabbt på mig alla kläder. Jag kladdade ner något på en lapp och skyndade ut genom lägenheten. Till min stora förvåning var limon kvar. Hade Ron väntat på mig hela natten? Jag försökte öppna dörren, men den var låst. Jag knackade på förarfönstret. Någon vevade ner rutan, det var Ron. Han såg yrvaken och trött ut.
– Du tog tid på dig, sa han och låste upp bilen.
– Ledsen, men vi satt med papper hela natten, ljög jag. Han granskade mig och skakade på huvudet. Han väntade tills jag satt mig och limon och han startat bilen och vevat upp rutan, sedan sa han: – Om jag inte misstar mig ser det ut som att du kommer direkt från ett tjejkalas. Jag rodnade lite och kollade ner på mig själv. Min gylf var öppen och håret stod åt alla håll.
– Kanske det kanske, mumlade jag och Ron skrattade.
– Ingen fara, jag säger inget, sa han och flinade. Jag lutade mig tillbaka i sätet och blundade.
– Du, vi är framme nu, sa Ron. Jag öppnade sakta ögonen. Ron flinade åt mig. Jag måste ha somnat, det var inte så konstigt med tanke på att jag inte sovit en blund i natt.
– Vi hörs, sa jag och gjorde en high five med Ron. Han nickade och jag klev ur bilen och gick vinglade upp till min lägenhet på femte våningen. När jag kom in var det ingen där. Jag såg mig omkring, ingen Satine.
Hennes väskor var borta. Hon kanske redan hade packat upp? Jag letade efter henne i rummen, utan att hitta henne. Var var hon? Det enda jag visste var att hon var borta.Satine:

Jag åkte taxi till Evelinas trea. Hon var ju inte hemma, men på något sätt skulle jag nog komma in.
Jag ringde upp henne. Hon svarade efter tre signaler: – Evelina Storm.
– Hej, det är Satine, sa jag.
– Hej! Har det hänt något? sa hon glatt.
– Mm, men det är komplicerat, sa jag och suckade uppgivet.
– Du kan alltid berätta för mig! utbrast hon.
– Det har med Peter att göra, mumlade jag.
– Berätta! sa hon uppfordrande. Jag suckade uppgivet. Sedan berättade jag allt, varenda detalj.
Om uppbrottet med Nick, att jag åkt till Peter, att han lovat att inte såra mig, hånglet på stranden, "mötet" med Kate som egentligen var en dejt med Justine, allt.
– Åh, din stackare! utbrast hon när jag var klar.
– Det är inget fel på mig, möjligen mitt sinne för att välja killar, sa jag och skrattade bittert. Jag kände hur hon log medlidande. Vi var tysta en lång stund, båda var insjunkna i varsina tankar. Till slut bröt jag tystnaden och sa: – Jo, den verkliga anledningen till att jag ringde var för att jag inte har någonstans att bo. Det blev tyst i luren. Jag övervägde att lägga på när Evelina tog till orda: – Nyckeln ligger i postfacket i lönnfacket rakt fram, sa hon lågt.
– Vad menar du? frågade jag, även om jag var mycket medveten om vad hon menade.
– Åh, var inte dum! Ta nyckeln, lås upp och gå in bara! Jag kommer hem i morgon, det vet du ju redan, utbrast hon.
– Okej, tack så mycket! sa jag glatt och började genast rota i brevfacket.
– Ingen orsak! Jag måste lägga på nu, men vi hörs! sa hon och la på innan jag hann säga något mer.
Jag låste upp dörren, tog med min gigantiska resväska och min matchande handväska, och gick in till lägenheten.
Det var en härlig sådan, med stora fönster som solen lös in genom, och på vintern sattes rullgardiner med fina jul-och-vintermotiv upp. Lägenheten var full av vackra tapeter i alla dess like. Hon hade ett sovrum med stora fönster med fina spetsgardiner, en stor dubbelsäng och en liten walk-in closet med skjutdörrar, ett lagom stort kök med spis, ugn, kylskåp, en frys och ett bord med stolar, badrum med vackert kakel överallt, ett litet blästrat fönster och ett bubbelbadkar med en liten display där man kunde programmera ljus, radio, massage, bubblor, osv. Det fanns också ett vardagsrum med två soffor, en utdragssoffa och en vanlig. Men vardagsrummet bestod inte bara av soffor, det flåg en matta på golvet, de hade också en stor platt-TV och lite blommor på fönsterkarmen. Precis innanför ingången till själva lägenheten fanns en liten hall med krokar och skohyllor. Det var en väldigt fin lägenhet som var inredd med smak. Satine suckade och började bädda utdragningssoffan. Trots att Evelinas lägenhet var väldigt välkomnande och mysig längtade jag efter Peters femma. Eller jag längtade efter Peter. Trots det han gjort mot mig. Jag hade insett samma dag som Justine hade ringt upp mig av misstag mitt på natten, att jag älskade honom.

Peter:
Jag ringde Satine flera gånger, men det var upptaget. Jag gav upp och ringde Justine istället. Hon svarade på fjärde signalen: – Du pratar med Justine.
– Hej, älskling! Det är Peter, sa jag glatt. Om jag inte hörde fel försökte hon kväva en suck. Varför suckade hon?
– Åh, hej, älsk! Jag visste inte att du skulle ringa just nu, sa hon. Jag kunde höra lite irritation på rösten.
– Förlåt, jag ville bara höra hur det var med dig, förklarade jag, även om så inte var fallet. Det verkade som att hon blev på bättre humör, för när hon svarade lät hon glad och ivrig.
– Aaw, du är för söt! kuttrade hon glatt. Jag log för mig själv.
– Kan jag komma över ikväll? frågade jag flirtigt. Till min förvåning lät hon inte särskilt positiv till mitt förslag, snarade tvärtom.
– Inte så här oväntat, jag känner mig faktiskt lite... vad kallas det? Krasig?
– Krasslig, älskling, sa jag och log för mig själv.
– Jaja, muttrade hon irriterat.
– Förlåt, men du frågade ju! utbrast jag förbryllat.
– Du kan inte komma hit ikväll, jag ska... vara hemma och vila, sa hon bestämt.
– Jaha, okej..., mumlade jag surt.
– Aja, måste vila nu! Hejdå! sa hon och det hördes ett klick. Hon hade lagt på. Jag suckade, men försökte att inte bry mig så mycket. Jag tog en ordentlig dusch, torkade mig ordentligt, bytte om till en skjorta som jag knäppte upp ganska mycket och jeans. Jag satte på mig deo och sprayade lite parfym på mig själv. Jag hade bestämt mig för att åka hem till henne iallafall. Det värsta som kunde hända var väl att jag fick åka hem igen, ellerhur? Annars kunde jag säkert stanna, vi kunde mysa i soffan med popcorn, kolla på någon film och dricka vin. Hon kanske till och med skulle orka... ja, ni vet. Jag ringde Ron och bad honom att hämta upp mig om tio minuter. Han bodde i en ungkarlslya ett kvarter bort. Jag bläddrade lite i en herrtidning innan jag gick ut och väntade utanför lägenheten. Ron kom körande fyra minuter senare i min limousin. Ron var min privatchaufför, men med tiden hade han blivit min polare, vi snackade om allt; mina konserter, tjejer, tjejer, tjejer... aa, i stort sätt bara tjejer. Han flinade när han vevade ner rutan och vinkade åt mig. Jag gick fram till bilen och klev in. Jag gav honom samma adress som han fått igår. Han nickade och började köra. Jag kunde se hans flin i backspegeln.
– Vad är det? utbrast jag irriterat. Ron skrattade till.
– Så du ska på tjejkalas igen? frågade han och skrattade högt. Jag rodnade.
– Nej, jag ska till min... flickvän, ljög jag. Justine var väl inte min flickvän? Det var väl Satine? Eller?
– Jaså, sa Ron nyfiket. Namn? Ålder?
– Hon heter... Satine, hon är snart 20 år och hon bor i området som vi är på väg till, svarade jag. Jag visste att jag blandade Satine och Justine och gjorde de till en person, men jag brydde mig inte så mycket. Jag visste att det var fel att dejta båda samtidigt, men jag kunde ju inte välja...
– Jaha, efternamn? sa Ron och flinade.
– Sweetheart, svarade jag. Ron höjde förvånat på ögonbrynen och stirrade på mig i backspegeln.
– Sa du Satine Sweetheart? utbrast han.
– Ja, det gjorde jag, mumlade jag nervöst. Visste han vem det var?
– Jag känner henne, hon och Evelina är bästa vänner, sa han och jag bet mig hårt i läppen. Fan.
– Evelina? sa jag även fast jag visste mycket väl vem det var. Det var Rons lillasyster. Jag hade aldrig träffat henne trots det hade jag känt Ron i ett helt år. Men Evelina hade alltid varit upptagen när Ron försökt fixa middagar. Jag tror att han ville fixa ihop oss först, men han ändrade sig. Tanken på hans polare och lillasyster tillsammans var nog inte särskilt lockande. Jag hade sett henne på kort, visst var hon skitsnygg, men kanske inte min typ.
– Syrran, svarade han.
– Självklart, sa jag generat och kollade bort.
– Hon bor väl inte här? frågade han.
– Vem? undrade jag plötsligt.
– Satine, sa han och skakade på huvudet.
– Ehm... jo, hon har flyttat, mumlade jag och rodnade. Ron nickade sakta. Vi var tysta resten av åkturen.
– Nu är vi framme, sa han efter en stund och saktade in. Jag klev ut ur bilen.
– Ring när jag ska hämta upp dig, ropade Ron och åkte iväg.
Jag gick in i byggnaden och åkte hissen upp till hennes lägenhet. Jag knackade på. Ingen öppnade. Jag knackade flera gånger. Det var fortfarande ingen som öppnade. Skulle hon inte vara hemma ikväll? Plötsligt hörde jag steg i trappan. Jag såg ett välbekant ansikte, det var Kevin. Jag skyndade mig upp några trappsteg i den övre trappan. Jag kollade ner mot Justines ytterdörr. Kevin knackade på. Justine öppnade dörren och omfamnade honom.
– Hej, snygging! kuttrade hon och gav honom en kyss på kinden. Hon drog med honom in till sin lägenhet och lämnade dörren på glänt. Jag smet in och stängde dörren bakom mig så tyst som möjligt. Jag gömde mig bakom några kappor och kikade försiktigt fram. Kevin satt i en soffa. Justine kom in till honom med två glas och något vin. De skålade och började dricka.
– Älsk, ska vi gå in till sovrummet? sluddrade hon. De hade druckit upp hela flaskan och öppnat en ny.
– Kom, svarade han och drog ner henne i soffan. De började kyssas vilt och passionerat. Jag såg på dem så intensivt att jag fick ont i ögonen. Det hade jag nog fått iallafall, för det gjorde ont i hela mig. Speciellt i hjärtat. jag kollade på Justine och noterade att hon hade sina ögon slutna. Varför hade hon det när hon kysste honom men inte mig?
De drog sig in till sovrummet. Jag smög mot sovrummet och kikade försiktigt in. Justine satt grensle över Kevin och lutade sig ner till honom. Hon gav honom en kyss som verkade göra honom ännu mer upphetsad för han stönade och tryckte henne intill sig. Jag plockade fram min iPhone ur fickan och började filma scenen som pågick framför mig. Sedan sprang jag ut till hallen, men ändrade mig och vände mig om. Nu skulle jag ställa till med en scen. Jag öppnade ytterdörren försiktigt och smällde igen den hårt. Sedan ropade jag Justines namn. Hon svarade inte. Jag sprang in till hennes sovrum och de höll fortfarande på. 
– Jävla hora! skrek jag. Hon stelnade till och slet sig ur Kevins starka armar. Hon reste sig häftigt upp och såg på mig. Kevin stirrade förvånat på mig, på Justine, på oss. 
– Bruno! Lämna mig inte! skrek hon och slog sina armar runt mig. Jag suckade och knuffade undan henne. 
Hon vacklade bakåt och stirrade på mig med stora ögon. 
– Jag vill aldrig se dig igen! skrek jag och rusade ut ur lägenheten och ringde Ron. Han skulle hämta mig inom fem minuter. Jag väntade utanför. Justine kom springande. Hon slog armarna om mig. 
– Snälla lämna mig inte..., viskade hon.


Just The Way You Are - del 19

– Du borde nog gå nu, låt inte Kate vänta, sa Satine och kysste mig på kinden. Jag nickade och kände hur skuldkänslorna sköljde över mig. Jag viftade bort dem och gav Satine en snabb kyss innan jag skyndade mig ut. Jag hoppade in i min limousin och gav min privatchafför, Ron, adressen till till området där Justine bodde. Jag ville inte ge honom adressen till själva lägenheten, han fick inte misstänka något.

Innan jag klev ut ur limon bad jag Ron att komma klockan 22. Jag gick bort till lägenhetsområdet där hon bodde, tog hissen upp till tredje våningen och ringde på hennes dörr. Hon öppnade i en svart tajt klänning som var i kortaste laget, matchande svarta skor med hög klack, och ett snyggt skärp som satt precis under brösten. Hennes makeup var något överdriven, men whatever. Damn, var allt jag tänkte innan jag följde med henne in till lägenheten.Satine:

Klockan var 22:23. Peter skulle komma hem om ungefär en halvtimme. Jag satte mig i en soffa och började läsa i min bok Diamanter är för evigt. När jag hade läst en lång stund kollade jag på klockan, 22:59. Peter skulle varit hemma för 59 minuter sedan, eller så skulle han komma hem om en minut. Jag tog en snab dusch, borstade tänderna, bytte om till nattlinne och gick och la mig i sängen i gästrummet, Peter hade sagt att jag fick sova i samma säng som honom, men jag sov hellre i gästrummet nu, jag ville inte (tidigare nämnt) gå för fort fram. Jag hade nästan somnat när en välbekant låt spelades, Just Can´t Get Enough. Jag suckade och kastade en blick på klockan som stod på nattygsbordet, 02:43. Borde inte Peter vara hemma nu? Jag tog upp min HTC Incredible S och svarade: – Satine Sweetheart.
– Vad vill du göra nu? sluddrade någon i luren. Jag hörde direkt vem det var, Justine. Hon var väldigt berusad.
– Justine? sa jag frågande. Hon svarade inte. Jag hörde något slå i golvet och splittras i bitar. Jag såg mig om, utan att se något glassplitter inom synhåll.
– Oj, där rök en gammal atnik vas! sluddrade Justine. Då förstod jag att det var hos henne något hade gått sönder, i det här fallet var det en vas. En "atnik" vas.
– Älskling, det heter "antik", inte "atnik", sa en manlig röst som jag kände igen mycket väl. Jag stelnade till och tappade nästan telefonen. Det var någon jag kände mycket väl. Någon som jag bara för några timmar sedan kysst på stranden. Det var Peter Gene Hernandez...

Justine:
Jag plockade upp min IPhone för att kolla klockan, men jag var lite för full för att uppfatta tiden. Jag slängde den på sängen och gick in till badrummet. Jag och Bruno hade varit ute på en nattklubb och festat till långt in på natten.
Vi hade dansat och druckit en hel del, iallafall jag. Nu var vi i min lägenhet, men jag ville gå ut igen. Bruno såg ut att bara vilja ta mig på sängen och sedan åka hem igen. Det var så typiskt män, de ville få det överstökat så att de kunde sova. När jag kom ut från badrummet hade jag bytt om till rosa underkläder. Bruno stod och stirrade på mig med stora ögon innan han gick fram till mig. Jag kysste honom vilt och han besvarade mina kyssar. Det märktes att han var upphetsad, och jag utnyttjade det. Vi la oss på sängen och fortsatte kyssas, sedan drogs plagg efter plagg av och... ja, ni fattar.

Peter:
När jag vaknade hade jag världens huvudvärk. Jag såg mig omkring. Justine låg med huvudet mot mitt bröst och sov. Nu mindes jag, jag och Justine hade under gårdagskvällen, sedan hade vi åkt hem till henne och strulat runt lite. Jag kastade en blick på klockan, 13:43. Herregud! Satine! Jag flög upp ur sängen och drog snabbt på mig alla kläder. Jag kladdade ner något på en lapp och skyndade ut genom lägenheten. Till min stora förvåning var limon kvar. Hade Ron väntat på mig hela natten? Jag försökte öppna dörren, men den var låst. Jag knackade på förarfönstret. Någon vevade ner rutan, det var Ron. Han såg yrvaken och trött ut.
– Du tog tid på dig, sa han och låste upp bilen.
– Ledsen, men vi satt med papper hela natten, ljög jag. Han granskade mig och skakade på huvudet. Han väntade tills jag satt mig och limon och han startat bilen och vevat upp rutan, sedan sa han: – Om jag inte misstar mig ser det ut som att du kommer direkt från ett tjejkalas. Jag rodnade lite och kollade ner på mig själv. Min gylf var öppen och håret stod åt alla håll.
– Kanske det kanske, mumlade jag och Ron skrattade.
– Ingen fara, jag säger inget, sa han och flinade. Jag lutade mig tillbaka i sätet och blundade.
– Du, vi är framme nu, sa Ron. Jag öppnade sakta ögonen. Ron flinade åt mig. Jag måste ha somnat, det var inte så konstigt med tanke på att jag inte sovit en blund i natt.
– Vi hörs, sa jag och gjorde en high five med Ron. Han nickade och jag klev ur bilen och gick vinglade upp till min lägenhet på femte våningen. När jag kom in var det ingen där. Jag såg mig omkring, ingen Satine.
Hennes väskor var borta. Hon kanske redan hade packat upp? Jag letade efter henne i rummen, utan att hitta henne. Var var hon? Det enda jag visste var att hon var borta.


Just The Way You Are - del 18

Jag fattade verkligen inte varför hon hade ett album med minnen från sina gamla pojkvänner!
Men det kanske var något alla tjejer gjorde? Aja, jag kokade upp vattnet och letade fram tepåsar.
– Nu kommer jag med teet! hojtade jag och gick in till vardagsrummet med en mugg i vardera hand.
– Tack, sa hon och tog emot tekoppen. Vi drack under tystnad. Hon kollade i något som såg ut som ett album. Jag lutade mig över henne och såg en bild på henne, när hon var kanske 14-15 år, och en kille med slitna jeans, en T-shirt med något konstigt tryck och ett par DC-skor som säkert var nya. 
– Vem är det? frågade jag och satte mig mittemot henne.
– Jesper, svarade hon utan att lyfta blicken från albumet.
– Och han är...? undrade jag.
– Min tredje pojkvän, sa hon och vände blad. Några bilder på henne och han som hette Jesper satt fastklistrade.
– Så det där är ditt album med alla dina pojkvänner? se jag retsamt och nickade mot boken. Hon nickade. Hon bläddrade till den sista tomma sidan, innan det hade jag fått se Toad, Jesper, Albin, Carl, Jonas, Alexander, Sebastian och många fler.
– Här ska jag klistra in "brevet", sa hon och gjorde citattecken i luften. Hon tog lappen och letade efter ett limstift i ett pennskrin. Hon limmade in den och log belåtet.
– Nu har jag ett minne av honom också, sa hon och skrattade till. Jag såg på henne, länge. Sedan lutade jag mig framåt...Peter:
Jag kysste henne. Hon drog sig inte undan, men hon besvarade den inte heller.
– Förlåt, viskade jag. Hon sa inget, men hon log.
– Det är lugnt, sa hon lågt. Jag har fortfarande känslor för dig, Peter, men jag vill inte bli sårad igen.
Jag såg på henne. Hon var så vacker, så gåtfull.
– Det kommer du inte att bli, sa jag. Ge mig en chans till. Hon såg på mig, länge. Sedan la hon armarna runt min hals och kysste mig. ag besvarade den och la mina händer runt hennes midja. Vi fortsatte kyssas; försiktigt men passionerat på samma gång. Efter en stund gick jag in till mitt sovrum och satte på mig badbyxor. När jag kom ut från rummet satt Satine och bläddrade i albumet igen.
– Ska vi bada? frågade jag. Hon kollade upp och log mot mig.
– Okej, svarade hon och reste sig upp. Hon öppnade sin resväska och letade efter sina badkläder. Hon tog fram en bikini och gick in till badrummet för att byta om. När hon kom ut hade hon på sig en randig bikini. Hon drog på sig ett linne och shorts. Jag tog med en tröja i förbifarten.

När vi kom till stranden, som låg väldigt nära mitt hus, var det inte en enda människa där. Satine drog av sig linnet och shortsen innan hon skyndade sig ut i vattnet. Jag sprang efter henne. Jag dök under vattnet och kände hur något klibbade sig runt mig kropp. När jag kom upp till ytan kollade Satine på mig och skrattade.
– Vad är det? undrade jag smått irriterat.
– Du har fortfarande tröjan på dig, svarade hon och log sitt vackra leende. Jag såg ner på mig själv, hon hade rätt. Jag hade fortfarande på mig tröjan och nu var den dyngsur. Jag drog av mig den och såg på henne, länge.

Satine:
Vi lutade oss fram mot varandra. Våra läppar möttes i en passionerad kyss. Vi fortsatte kyssas upphetsat, han drog mig tätt intill sig och började kyssa min hals. Jag stönade och drog mig undan. Han såg på mig, lite förvånat.
Jag la armarna runt honom och av honom en kram. Vi stod där i vattnet och kramades en lång stund.
Sedan lyfte han upp mig och bar mig in till stranden. Han släppte försiktigt ner mig på min handduk och la sig snett över mig. Han kysste mig passionerat och vilt. Jag besvarade hans ivriga kyssar, men jag ville inte gå för fort fram. Till slut det blev lite för mycket, så jag puttade undan honom. Han la sig på sin handduk bredvid mig. Vi flätade samman våra händer och ja ville aldrig släppa honom.

När vi hade legat och solat en stund ringde Peters mobil. Han satte sig upp och svarade: – Hej, det är Peter.
Jag hörde hur någon skrek hysteriskt i luren. Peter reste sig häftigt upp och gick iväg. Jag undrade vem det kunde vara.

Peter:
– Vad vill du?! utbrast jag irriterat. 
– Jag gjorde ett misstag! Jag älskar dig! skrek Justine hysteriskt. Fan. När jag äntligen kunde få tillbaka henne var det försent. Men jag saknade henne, jag älskade henne. 
– Det var ett jävligt stort misstag, men jag förlåter dig. Jag älskar dig och vill att vi blir tillsammans igen, sa jag. 
– Älsk, kom till mig ikväll. Du vet var jag bor, sa Justine frestande. Jag log för mig själv. 
– Jag kommer! Vilken tid? 
– Någon gång vid åtta-nio, jag vill få ut så mycket som möjligt av kvällen, viskade hon flirtigt. Jag blev upphetsad, trots att vi bara pratade i telefon. 
– Vi säger så, sa jag hastigt och skulle precis lägga på när jag hörde hur hon suckade. 
– Vad? frågade jag. 
– Puss, älsk! Vi ses ikväll, sa hon inbjudande och jag kände hur förväntan steg. 
– Det gör vi, puss puss! utbrast jag och la på innan hon skulle hinna säga något mer. Jag gick tillbaka till Satine som satt och läste Us Weekly
– Vem var det? frågade hon och kollade upp. 
– Det var en... en som sköter mina inkomster. Vi måste ha möte ikväll klockan 20, ljög jag ihop. Hon nickade. 
– Okej, när kommer du tillbaka? undrade hon och log. 
– Runt klockan 23, svarade jag och hon såg förvånat på mig. 
– Klockan 23?! utbrast hon. 
– Ja, eh... K... Kate brukade alltid dra över mötena, men jag ska försöka komma hem till klockan 22, förklarade jag och log beklagande mot henne. 
– Okej, sa hon. Ska vi gå hem till dig nu? 
– Ja, vi gör väl det, svarade jag. Vi packade ihop våra saker och gick hem till mig.

När vi kom hem lagade vi middag tillsammans under prat och skratt. När vi åt var det också mycket prat och skratt. Vi hade så trevligt att klockan plötsligt var 19:44. 
– Du borde nog gå nu, låt inte Kate vänta, sa Satine och kysste mig på kinden. Jag nickade och kände hur skuldkänslorna sköljde över mig. Jag viftade bort dem och gav Satine en snabb kyss innan jag skyndade mig ut. Jag hoppade in i min limousin och gav min privatchafför, Ron, adressen till till området där Justine bodde. Jag ville inte ge honom adressen till själva lägenheten, han fick inte misstänka något.

Innan jag klev ut ur limon bad jag Ron att komma klockan 22. Jag gick bort till lägenhetsområdet där hon bodde, tog hissen upp till tredje våningen och ringde på hennes dörr. Hon öppnade i en svart tajt klänning som var i kortaste laget, matchande svarta skor med hög klack, och ett snyggt skärp som satt precis under brösten. Hennes makeup var något överdriven, men whatever. Damn, var allt jag tänkte innan jag följde med henne in till lägenheten.


Just The Way You Are - del 17

Min mobil ringde. Jag kollade på displayen och såg att det var Satine.
– Hej, Sat! svarade jag glatt. Hon grät och snyftade i luren.
– Vad har hänt?! utbrast jag förskräckt.
– Det... det är slut, snyftade hon.
– Vad är slut? Bröd? Ost? ... kaviar? frågade jag.
– Nej, nej, nej! utropade hon.
– Vad är det som är slut? undrade jag.
– Mitt och Nicks förhålland..., mumlade hon och bröt ihop igen. Ska jag vara ärlig blev jag lite glad, jag hade fortfarande känslor för henne. Jag hade insett det när vi pratat om den falska artikeln som Justine diktat så väl. Samtidigt visste jag att vi inte kunde bli ihop, inte efter allt som hänt. Jag ville, men det gick bara inte. Jag tröstade henne i flera minuter. Hon berättade att hon inte hade någonstans att ta vägen. Jag sa att hon kunde bo hos mig. Jag bodde i samma område som Nick. Hon hade sagt att hon skulle komma över så fort hon kunde. När vi hade lagt på såg jag ut genom fönstret. Jag var förvirrad. Skulle jag försöka bli tillsammans med Satine eller skulle jag ge Justine en till chans? Satine:

När jag knackade på hos Peter var jag rädd att han ångrat sig. Han ville säkert inte ha mig där.
Jag övervägde att gå hem, eller mitt "hem" var ju borta nu, men någonstans. Jag skulle precis vända på klacken och gå därifrån när han öppnade dörren och log välkomnande. Han släppte in mig och jag hängde av mig jackan och ställde ner alla väskor. Han gick in till vardagsrummet och jag följde efter.
– Nu får du berätta vad som hänt, sa han och log mot mig.
– Läs, svarade jag och räckte fram lappen till honom. Han ögnade snabbt igenom den, s edan knölade han ihop den och kastade den ilsket på golvet. 
– Vilket jävla svin! röt han, tog upp lappen och rev den i bitar.
– Nej, sluta! utbrast jag och ryckte den ifrån honom. Han hade hunnit riva den i fem bitar. Jag suckade och pusslade ihop dem på mattan. Han såg på mig med en förebrående blick.
– Ja, han är ett jävla svin, men du behöver inte ha sönder meddelandet. Det ska limmas in i mitt album, sa jag och han kollade storögt på mig.
– Har du tejp? frågade jag och kollade på honom.
– Album? Vilket album? undrade han förvånat.
– Om du hämtar tejp kan jag förklara, sa jag.
– Okej...? sa han frågande och gick in till köket. Han kom tillbaka med en rulle tejp. Jag lappade ihop mitt meddelande medan han kollade förundrat på mig.
– Varför ska du spara den där? frågade han och kollade nästan äcklat på mitt, kan man kalla det brev?
– Spara i mitt allbum om pojkvänner, sa jag och log mot honom. Han nickade lite snett.
– Där har jag sparat alla bilder, texter, minnen, allt som jag har fått från alla mina pojkvänner, förklarade jag och han nickade lite mer förstående.
– Har du te? frågade jag. Han nickade och gick ut till köket. Jag letade fram mitt "pojkväns-album" från min resväska och öppnade det. Några bilder på mig och Toad, min första pojkvän, kom upp. Vi blev ihop i femman. Minnen, säger jag bara. På den tiden trodde jag att vi skulle gifta oss, ha tre barn, ett stort hus och en bra familjebil. Nu blev det inte riktigt så, det var evigheter sedan jag ens pratade med Toad. Vi gjorde slut i sjuan av någon konstig anledning som jag inte minns.

Peter:
Jag fattade verkligen inte varför hon hade ett album med minnen från sina gamla pojkvänner!
Men det kanske var något alla tjejer gjorde? Aja, jag kokade upp vattnet och letade fram tepåsar.
– Nu kommer jag med teet! hojtade jag och gick in till vardagsrummet med en mugg i vardera hand.
– Tack, sa hon och tog emot tekoppen. Vi drack under tystnad. Hon kollade i något som såg ut som ett album. Jag lutade mig över henne och såg en bild på henne, när hon var kanske 14-15 år, och en kille med slitna jeans, en T-shirt med något konstigt tryck och ett par DC-skor som säkert var nya.
– Vem är det? frågade jag och satte mig mittemot henne.
– Jesper, svarade hon utan att lyfta blicken från albumet.
– Och han är...? undrade jag.
– Min tredje pojkvän, sa hon och vände blad. Några bilder på henne och han som hette Jesper satt fastklistrade.
– Så det där är ditt album med alla dina pojkvänner? se jag retsamt och nickade mot boken. Hon nickade. Hon bläddrade till den sista tomma sidan, innan det hade jag fått se Toad, Jesper, Albin, Carl, Jonas, Alexander, Sebastian och många fler.
– Här ska jag klistra in "brevet", sa hon och gjorde citattecken i luften. Hon tog lappen och letade efter ett limstift i ett pennskrin. Hon limmade in den och log belåtet.
– Nu har jag ett minne av honom också, sa hon och skrattade till. Jag såg på henne, länge. Sedan lutade jag mig framåt...


Just The Way You Are - del 16

Jag hade haft möte med min manager, jag hade lämnat mobilen hemma.
När jag kom tillbaka till hotellet var det mörkt ute. Jag åt mat och så fort jag kom in till mitt rum hörde jag att mobilen pep till. Jag hade fått nio sms och tretton missade samtal. Jag tog snabbt upp mobilen och kollade igenom mina sms. Alla var från Justine... Peter:
Jag läste varenda sms, om och om igen: Jag ljög...
Förlåt!

Snälla förlåt mig!<333
Svara nåt! Snälla...
Vadsomhelst!
Jag vet, jag hade fel!
Ge mig en chans till!<3
Jag kan inte leva utan dig, jag älskar dig!<3333
Jag älskar dig

Jag suckade och började på ett sms: Hur fan ska jag veta att du inte ljuger när du gjort det så jävla många gånger förr? Jag älskar dig som fan, men du har sumpat dina chanser. Om du verkligen älskar mig måste du bevisa det. Jag la ifrån mig mobilen och somnade strax efter.

Satine:
När jag kom hem från kontoret var inte Nick där. Jag hade i stort sätt flyttat in hos honom nu.
Jag älskade honom så mycket, även fast vi bara hade varit tillsammans i en månad. Vi var ett bra par. Vi var ett seriöst par. Vi var världens bästa par. Jag gick runt och kollade mig omkring i lägenheten. Det var en trea i ett av Hawaiis finaste områden. Klockan var 17:55, han borde väl vara hemma nu? Var var han någonstans? Jag skulle precis gå ut på balkongen när jag såg en lapp. Den satt upptejpad på balkongdörren. Det här kanske var förklaringen till varför han inte var hemma? Det kanske var en överraskning? Förra veckan, på min födelsedag, hade han sjungit för mig och vi hade ätit frukost på sängen. Senare på dagen, när jag kommit hem från spaet, hade han köpt blommor, choklad och en gullig nallebjörn. Han hade lagt allt innanför dörren till hallen. Med allt hade han skrivit ett litet meddelande, som låg i ett snyggt kuvert. Han hade skrivit:

Hej älskling!

Jag kommer hem klockan 16:00.
Gör dig födelsedagsfin,
även om du är vacker i allt,
så kommer jag och hämtar upp dig.
Jag har ordnat tre två små överraskningar till min födelsedagsflicka!
//Nick


Han hade hämtat upp mig och först hade vi ätit middag på min favoritrestaurang, sedan hade vi sett Love and other Drugs på bio. Han hade hyrt hela biosalongen, så vi satt alldeles själva. Efter bion hade vi åkt till ett femstjärnigt hotell, där han hade hyrt "honeymoon suite", alltså smekmånadssviten. Sängen hade varit formad som ett hjärta, fullt med röda rosenblad. Ljuset hade varit dämpat. Vi hade kyssts och hånglat, och lite mer...
Jag slet loss lappen, satte mig ner i en fåtölj och började läsa:

Kära Satine

Jag älskar dig, du är en underbar tjej. Jag kommer alltid att tycka om dig.
Du är min, jag är din. Jag är ledsen att behöva skriva det här, men... det är slut.
Från och med nu är det "du är min vän, jag är din vän".

Jag har träffat en annan tjej. Hon är skitsnygg, snyggare än du!
Därför ber jag dig att packa ihop dina saker och ge dig av innan vi kommer hem.

Det kan gå vilt till mellan oss, om du fattar.
Jag vill gärna få till det med henne, och då får inga gamla ex vara där och störa.
Det kommer nog höras lång väg iallafall... ^^ 
Puss på dig
/Nick

Jag släppte lappen och kände hur jag fick svårt att andas. Hur fan kunde han göra så här?!
Hur fan kunde han skriva som han gjorde?! Efter allt han sagt om att han älskade mig mer än himmel och jord.
Jag kände hur tårarna brände innanför ögonlocken. Jag slängde ner lappen i soptunnan, men ångrade mig och tog upp den igen. Jag visste inte vad jag skulle göra. Evelina var på lyxkryssning med sin pojkvän, Jonas, så hos henne kunde jag inte bo hos. Jag funderade en lång stund, medan tårarna rann och mascaran kletade.
Sedan bestämde jag mig för att ringa till *****. Jag slog numret och väntade medan signalerna gick fram.

Peter:
Min mobil ringde. Jag kollade på displayen och såg att det var Satine.
– Hej, Sat! svarade jag glatt. Hon grät och snyftade i luren.
– Vad har hänt?! utbrast jag förskräckt.
– Det... det är slut, snyftade hon.
– Vad är slut? Bröd? Ost? ... kaviar? frågade jag.
– Nej, nej, nej! utropade hon.
– Vad är det som är slut? undrade jag.
– Mitt och Nicks förhålland..., mumlade hon och bröt ihop igen. Ska jag vara ärlig blev jag lite glad, jag hade fortfarande känslor för henne. Jag hade insett det när vi pratat om den falska artikeln som Justine diktat så väl. Samtidigt visste jag att vi inte kunde bli ihop, inte efter allt som hänt. Jag ville, men det gick bara inte. Jag tröstade henne i flera minuter. Hon berättade att hon inte hade någonstans att ta vägen. Jag sa att hon kunde bo hos mig. Jag bodde i samma område som Nick. Hon hade sagt att hon skulle komma över så fort hon kunde. När vi hade lagt på såg jag ut genom fönstret. Jag var förvirrad. Skulle jag försöka bli tillsammans med Satine eller skulle jag ge Justine en till chans?


Nu är det jag som skriver igen ^^
/Gongsan


RSS 2.0