Info- Born To Survive.

Kiddo Swag, 17 år.


(Spelas av Miley Cyrus)
Kiddo är en flummig tjej som kan göra riktigt dumma saker, hon älskar och sjunga, och spelar in egana låtar i pappans studio, som hon sedan själv redigerar.
Hon spelar trummor och elgitar.
Hon tar mer än gärna hand om sig själv och tål inte när folk tittar ner på henne - särklist inte killar runt hennes ålder -
Hon äslakar att vara med sina vänner, och när hon väl släppt en nära in på sig själv kommer man inte därifrån.
Hon hatar att vara kär, men har skit lätt att bli det, hon ser det som att när hon är kär är hon svag, vilket stämmer, den hon älskar kan få henne till allt.

Hon tar vara på sig själv och hatar sin nya "familj", hon hatar Stanford, sitt nya "hem" och vill tillbaka ´till all skit i New York, där hon kan känna sig hemma.

Hon gillar inte värderingarna i den nya skolan och standen, även fast hon nästan aldirg är i skolan så har hon redan lyckats få sig två par ovänner, Ryan och Chaz, som desutom råkar vara skolans mest populära personer, och Justin Biebers bästa kompisar.

När hon sjunger änvänder hon sin egen musik smak och tänker inte ett skit på vad andra tycker, som om hon någonsin gör det?
Hon älskar det och har lyckats göra ett album själv, och hennes två(ända) vänner älskar det,
Joy och Sew, de ändå två i hela jävla Stanford som tänker som Kiddo.
De gör allt tillsammans, vilket inebär, allt.
För det mesta hänger de vid den nerlaggda lekparlken, mittemellan deras skolror, eftersom de tre går i olika skolor, de alla skolkar och så är de i parekn och bara flummar.

Utanför skolan är det mest Joy och Sew som gäller, men även Jaden, Oscar och Will, de tre trillingarna som Kiddo mer än gärna hänger med, skärsilt eftersom pojkvännen Oscar är en av dem, de sex, Will, Oscar, Jaden, Kiddo, Sew och Joy, brukar ställa till det för sig själva och vara ute hela nätterna, de tre är nog de ända klillarna som inte ser ner på tjejer och ser dem som ett sex-obejekt.
De sjunger och skeater, och när Kiddo är i skolan är det dem fyra som hänger.

Joy Leave, 17 år.

(Spelas av Avril Lavigne)


Hon bor och moster, eftersom hennes mamma och pappa dödt i en bil olycka, hon hade hatat dem, och hennes "nya" vårdnadshavare lätt henne göra allt hon ville, så hopn var riktigt glad!
Hon är kusin med Sew.
Hon hatar dryga bitchar och killarna i stan, hela skolan stincker tycker hon, även fast hon och Sam inte går på samma skola, hon och Sew går på samma skola der imot, hon hon anser att Sew och Kiddo är dem ända normala i hela staden!

Sew Leave, 17 år.

(Spelas av Emily Osment)
Sew är en barnslig och väldigt färgstank tjej, hon älskar att sjunga och dansa, hon gillar att klä sig i färgstarka kläder och synas.
Hon älskar att vara med kompisarna Joy och Kiddo, men känner sig, precis som dem, kvävd av killarna i skoaln och stan, hennes största dröm, som hon och tjejerna planerar noga är att nästa år när de alla fyller 18 ska de flytta till LA, och slå igenom med sin musik, de har pengar, biljeterna är bokade och allt de vill är att komma bort från den här skit hållan!

Hon har gjort två album, som hon redigerat själv, med lite hjälp av Joy, tjejerna är oslijaktiga och gör allt tillsammans.
En av dem är kanske inte så farligt, emn alla tre, då är det dags att låsa om pengarna och stänga dörrarna, för de här tjejerna vet vad de gör.

Jaden Hippo, 17 år.

(Spelas av Joe Jonas)
Han är en valing kille som brinner för musiken, han älskar att hänga med sina brorsor, Kiddo, Swe och Joy.
Han hatar skolan, men kan inte skolka pga hans pappas häftiga temprament, han är så fruktansvärt avis på Joy, Sew och Kiddo är att de lyckas skolka och komma undan emd livet i behåll.
Han har bra humor ocg gillar att få folk att skratta.

Oscar Hippo, 17 år.

(Spelas av av Nick Jonas)
Han och Kiddo är tillsammans, och det är mer än många av tjejerna i skolan som är avundsjuka, hur kan han, en av de snyggaste och svår fångadeste killarna falla för ett sådant problem barn som Kiddo Swang?
Kanske för att han är samma sorts problem barn?
Han är äldst av trillingarna, och får av någon konstig andledning göra mer saker utan att få skäll, kanske för att han alltid varit föräldrarnas favo barn?


Will Hippo, 17 år.

(Spelas av Kevin Jonas)
Will älskar att bry sig om andra och hjälpa till, men han älskar även att ställa till problem och busa, han är lekfull och har ett ständigt leende på läpparna.
Han skulle vara den perfekta pojkvännen till Sew.
Precis som sina böder älskar han musik, och han spelar ofta.
Han är yngst, och hyfsat lekfull för sin ålder.
Han jävlas gärna och är lika trött på killarna i skolan och staden som tjejerna, han hatar skolan och dens ner tryckande lärare och längtar tills han går ut nästa år.

Sarah, 17 år.

(Spelas av Tylor Swift)
Sarah är en tillbaka dragen och nlyg tjej, men hon vet att många killar vill ha henne, hon är tillsammans med Ryan Butler och har även haft ett förhållande med Juistin Bieber, (innan han blev känd), hon gillar inte sin halvsyster, men eftersom Kiddo dejtar skolans snygging håller hon käften och är snäll.

Emilie, 16 år.

(Spelas av Selena Gomez)
Emilie är en neutral tjej, som i hemlighet beundrar kusinen Kiddos mod, hon vill inget hellre än att bli som henne en dag, och kanske hon blir det?
Hon är tillsammasn med Chaz Somer och umgås därför mycket med Ryan och systern, hon är som en bästis för henne, de berättar allt förvarandra,. utom deras riktiga tankar om Kiddo.

Justin, 17 år.

(Spelas av Justin BieberxD)
Ja, han är väl som han är?
Ni vetxD


Lite info och handling.

Super stjärnan Justin Bieber kommer tillbaka till barndoms staden Stanrofd, en kväll när han är ute och går ser han två killar som är på en tjej, plötsligt slår en av dem till tjejen, han ska precis springa fram när tjejen slår tillbaka, han blir helt chockad, tjejen går förbi honom utan att säga ett ord.
Han kan inte glömma det han har sätt, eller tjejens ansikte, och tre dagar senare ska Justin hänga med kompisarna Chaz och Ryan, och deras flcikvänner, men när han träffar Ryan får han enchock, han har en stort blåtirra över ena ögat, när de kommer hem till deras flcikvänner sturtar - några sekunder - efter att de har kommit in, in en tjej genom ytter dörren, det är samma tjej som slog tillbaka.


Ja, novellen kommer att vara riktigt annorlunnda mot mina andra, prologen kommer sent inatt eller imorgon bitti!
Nu ska jag fortsätta skriva puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0