Is It Love In The Air - del 7

– Vill ni höra en till låt?! skriker Justin i mikrofonen och publiken hurrar. Introt till Baby spelas och vi dansare kommer upp på scenen. Det går jättebra och efter konserten skriver Justin autografer, tar fankort och signerar skivor. Det har varit en bra dag, förutom att Disa skulle bråka. Men det får man stå ut med om man är hennes bästa vän... 



Justin:
Jag ser Alexias undrande blick och blinkar med ena ögat som svar, jag har nämligen en liten överraskning till henne nu. Jag springer ut på scenen igen och skriker i micken: Är ni beredda?!
JA! skriker alla fans.
Bra, den här låten är till min fantastiska flickvän Alex! Min egen Baby! säger jag i micken och flera i publiken säger ”aaw” och jublar. Jag springer av scenen och drar ut Alex på scen och tar hennes hand, sen börjar jag att sjunga. Jag tittar på Alex och ser att hon är jätteglad, hon ler sitt fantastiska leende och gungar med i takten. Nu är jag lycklig! När jag sjungit klart ser jag i ögonvrån att Alex vänder sig mot mig och i nästa sekund så har jag hennes fantastiska läppar mot mina, vi kysser varandra under publikens jubel. Efter ett tag så skriker jag och Alex tillsammans i micken: GODNATT ATLANTA! Vi går av scenen och Alex säger: Tack, du är alltid så gullig mot mig! Du förstår inte hur mycket det här betyder för mig!
Aaw, du är för söt! säger jag och kysser henne. Jag byter om och efter ett tag sitter vi i limon och väntar på att trafiken ska lätta, min privatchaufför säger: Det kommer att ta minst en timme till!
Okej, säger jag besviket och tittar på Alex som tar upp en penna ur hennes handväska, hon lutar sig fram och börjar att skriva på min handled, när hon har skrivit klart så skriver hon likadant på sin handled, Alexia + Justin = ♥.

Disa: 
Åh, hur dum får man bli?! Jag är nog den sämsta bästisen på jorden! Jag borde ha blivit glad, det är bara några som får turen att dejta Justin Bieber! Men det är bara några fler som blir hans vänner, som inte är kända! Jag skulle faktiskt kunna bli hans vän! Vad var det jag hade sagt till Alex egentligen? Jo, att Justin var min! Men kom igen, jag har bara träffat honom en gång, jag har inte ens varit på en av hans konserter, ju! Jag kollar på tv, Justins konsert har gått på tv i en kvart nu, men vänta är inte det där... jo, på scenen står Alex! Det verkar som att det här är sista låten, Justin går av scenen och kommer tillbaka några sekunder senare, då säger han: Är ni beredda?
JA! skriker publiken upphetsat.
Bra, den här låten är till min fantastiska flickvän Alex! Min egen Baby! Alla som tittar på skriker och jublar. Justin hämtar någon och tar personen i handen, det är Alex! Hon bara står där och bara ler när han sjunger Baby! När låten är slut så vänder sig Alex om och kysser Justin på munnen, alla jublar och sen skriker dem tillsammans: GODNATT ATLANTA! Sen går dem av scenen hand i hand! Jag jublar också och inser att de är som gjorda för varandra! Jag tar upp min mobil och skickar ett sms: FÖRLÅT ALEX JAG ÄR EN USEL BÄSTIS! 
Jag såg på konserten, du och Justin passar så bra ihop! Bara han inte krossar ditt hjärta! Han är så söt mot dig, och det där med låten var så gulligt! Hälsa honom det! Hoppas att du kan förlåta mig!<3 Jag suckar och väntar på ett svar. När jag har väntat i en halvtimme så orkar jag inte vara uppe längre, så jag går och lägger mig. 

Alex:
När jag äntligen kommer hem så var klockan ett på natten. Jag kysser Justin godnatt, tar mig förbi alla paparazzis och går in. Disa sover och jag är jättetrött! Det har varit så sjukt mycket den senaste dagen, allt har hänt på en och samma gång! Jag sätter på datorn, går in på Twitter och skriver: Älskar dig! Det var en fantastisk konsert! 
Tack, för att jag fick följa med! Du är den bästa, pojkvännen i hela världen, @JBiebercanadaa! 
Jag loggar ut och går upp till mitt rum, jag tittar om jag ha fått några sms, två stycken! Shit, tänk om det är något viktigt! Jag tar upp mobilen och läser båda smsen, det är ett från Disa och ett från Justin, jag börjar med det från
Disa: FÖRLÅT ALEX JAG ÄR EN USEL BÄSTIS! Jag såg på konserten, du och Justin passar så bra ihop! Bara han inte krossar ditt hjärta! Han är så söt mot dig, och det där med låten var så gulligt! Hälsa honom det!
Hoppas att du kan förlåta mig!<3 
I det från Justin står det:
Hej, älskling! Hoppas du tyckte att det vara roligt på konserten! Hoppas att du och Disa kommer överens bra! Saknar dig! Ses vi imorgon? Älskar dig<3 
Jag väljer att svara på Justins imorgon och Disa kan jag prata med imorgon. 

Justin: 
Jag vaknar och kollar på klockan är 12:33! Jag ska vara i dansstudion om sju minuter! Jag kollar min mobil och rusar ner i köket, jag ser att jag har fått ett sms, det är nog från Alex, jag öppnar och läser:
Hej, älskade Beebs! Jo, jag kommer inte på dansen idag, ledsen älskling... men jag och Disa bråkade igår och vi måste lösa det! Puss, Alex<3 
Jag suckar och undrar vad dem har bråkat om, men det får jag nog veta så småningom. Nu måste jag skynda mig, jag slänger på mig kläder och tar en brer en macka i förbifarten och springer ut till limon som står där och väntar.

När limon kommer fram tar jag mig förbi alla paparazzis med hjälp av Kenny och några fler livvakter. Jag går in i salen och skriver snabbt ett sms till Alex innan vi börjar: Hoppas att du får en bra dag, älskar dig!<3 
Jag får ett svar ganska snabbt och när jag läser ler jag, hon är så gullig! 
Hej, Beebs! Kan jag kalla dig så? Vi ses kanske ikväll? Puss, Alex<3  
– Justin, nu börjar vi! ropar en av dansarna och sätter på stereon. Jag nickar och går bort till dem.

Alex:
Jag tittar ledset på Disa, jag har inte förlåtit henne än, men vi håller på att lösa det.
Men du kan inte bara tro att han är din!
Men, jag har ju sagt förlåt!
Jag vet, men varför sa du som du sa?! Är du avundsjuk?
Nej!
Men varför sa du så då?!
Men det var inte meningen! Men du kan inte bara ha honom för dig själv?! Du måste väl fatta att han är allas! Han är inte bara din! Och du är dessutom säkert en bara en leksak! Han är faktiskt inte din ägodel! Han är allas! Allas, allas hör du det?!
Va, du är ju helt galen! skriker jag till Disa med gråt i rösten. Han är fan ingen leksak! Fan ta dig Disa! Hur kan du säga så!? Du har knappt ens träffat honom! Jag springer ut ur huset och bort mot Justins hus, jag vet inte när han kommer hem, men allt är bättre än att vara där Disa är! Nu strömmar tårarna nerför mina kinder och jag ser att det står några paparazzis utanför Justins hus, jag springer förbi och de skriker frågor at alla håll.
– Alexia, vad har hänt?!
Har du och Justin gjort slut?! 
NEJ! skriker jag och springer in i Justins hus, jag blir lite förvånad men dörren var öppen. Jag ser att Justin rusar mot mig, han måste tro att jag är ett galet fan, men när han ser att det är jag så ser han oroligt på mig och säger: Men gumman, vad har hänt?! Han kramar mig länge och vi sätter oss i soffan och han tröstar mig. 
Är det Disa? Åh, jag ska döda henne om hon...
Ja, det är Disa.
Vad har hon sagt?! säger Justin argt.
Hon sa..., säger jag med en snyftning. Vi bråkade igår kväll och hon sa... sa... att, jag kunde inte. Jag börjar gråta igen och Justin kramar mig.
Berätta! 
– En massa om att du var hennes och sånt... 
Alexia, du vet att det inte är sant! Jag nickar och torkar mina tårar. Justin kysser mig på pannan. Jag tar fram min telefon och öppnar smset hon skrev till mig. 
– Läs, säger jag och ger honom telefonen. Han tar den och läser, sen lägger han ifrån den och suckar.
Du vet väl att jag aldrig skulle krossa ditt hjärta?
Mm..., sa jag tveksamt.
Alex, du är mitt allt! Jag skulle aldrig lämna dig frivilligt! Inte ens om någon tvingade mig under pistolhot heller!
Aaw, jag skulle göra samma sak för dig! säger jag smickrat och glatt och kramar honom.
Nu är allt bra igen, iallafall för stunden...


Såååå, vad tycks? Kommentera gärna!!<3 Kan kan lägga upp denna del för att den var förbäred, men nu måste jag vänta tills i över morn, ja eller imoron kväll...^_

 

// Matilda^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0